Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Šaty na párty? 3 praktické rady

PR článek
PR článek
7. 12. 2023

Pokud chcete být v letošní sezóně na večírcích a na party in, zkuste do svého šatníku zakomponovat alespoň jedny trendy šaty. Dodají každému party outfitu patřičný šmrnc. Dámské šaty na večerní akce mohou mít mnoho podob. Prozradíme, podle čeho je letos vybírat a také s čím je sladit, aby byl váš party outfit dokonalý.

Šaty na párty? 3 praktické rady
Zdroj: modivo.cz

Podle čeho vybírat dámské šaty na party v letošní sezóně?

Šaty na party můžeme vybírat na základě nejrůznějších kritérií. Kromě ceny bychom měly zvážit i barvu nebo materiál, z kterého jsou vyrobené. Roli bude hrát i délka či střih šatů. Dále se můžeme při výběru šatů na večírek zaměřit na dekorativní prvky, kterými disponují.

Nejdříve se pojďme podívat na materiál party šatů. Letos budou in pletené šaty s rafinovanými průstřihy. Ty se mohou objevit nejen v dekoltu, ale také v oblasti ramen nebo na šíji. Na party pak můžete oblékat i kožené kousky. V těch jen tak v davu nezapadnete. Dobrou volbou budou na večírky i denimové modely šatů. Co se týče délky party šatů, můžete se letos více odvázat. Trendy budou i kratší kousky. 

Ke krátkým šatům mohou dámy nazout např. i vyšší kotníkové boty či přímo kozačky. V módě budou kousky na robustní vyšší platformě. Na večírek se pak skvěle hodí i mladistvé sneakersy. Střih šatů vždy přizpůsobte typu své postavy.

Jaké barvy, vzory a motivy budou letos in na party šatech?

V letošní sezoně mohou ženy vsadit na trendy přírodní a metalické odstíny barev. Modré, kovově šedé i zelené šaty tak budou letos na party dobrou volbou. Dámy pak mohou zvolit i černou klasiku. Černá je barva univerzální a elegantní a navíc z módy nevychází. Ženy černé šaty lehce sladí i s jinak pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. 

Zdroj: modivo.cz

In budou ty abstraktní a zvířecí. Vzory a motivy se pak mohou objevit na vašich party šatech. Ale pozor! Tyto modely šatů kombinujte už jen s decentním jednobarevným oblečením. Příliš vzorů a motivů v jednom jediném outfitu by mohlo působit chaotickým dojmem. I na večírcích tedy platí, že méně znamená mnohdy více. 

K party šatům pak patří i dekorativní prvky. Letos budou v kurzu zejména kousky s blyštivými sponami a detaily. Ty mohou ženy lehce sladit i se svými lesklými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Může se jednat o náramky, náušnice nebo o prsteny a o hodinky.

S čím nejlépe party šaty kombinovat, aby byl váš outfit na večer dokonalost sama?

Dámské party šaty bude třeba sladit i se stylovými oděvy, doplňky a s trendy obuví. Módní zimní bunda tommy hilfiger bude k pleteným šatům jako stvořená. Outfit můžete obohatit také o kožené módní doplňky. Může se jednat např. o kožené psaníčko s třpytivým řetízkem nebo o hodinky s koženým páskem. Denimové šaty pak skvěle doplníte semišovou obuví a doplňky. Vsadit můžete např. na lodičky a na kabelku z broušené kůže. Party šaty v koženém provedení lze zase vkusně sladit s riflovými doplňky. Nezapomínejte na to, že by vaše boty a doplňky v party outfitu měly společně ladit. A to nejen svou barvou, ale také svou strukturou. Hladké přiřaďte k hladkým a strukturované zase k strukturovaným. Tím se váš outfit na večírek vkusně sjednotí a bude působit harmonickým dojem.

Daňové přiznání online

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
PR článek

PR článek

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo