Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Notebook jako v pokojíčku. Stylová ochrana elektroniky od Thule

PR článek
PR článek
19. 9. 2022

Ať už preferujete dobrodružství ve městě, nebo v přírodě, notebook nemusíte nechat doma. Pro mnohé z nás je to nezbytný nástroj, který umožní udělat víc práce, zachytit víc informací, lépe žít. S produkty Thule dopřejete laptopu bezpečí a ochranu.

Notebook jako v pokojíčku. Stylová ochrana elektroniky od Thule
Zdroj: Thule

Navrženy do města, inspirovány aktivním životem

Batoh na notebook od společnosti Thule je skvělým společníkem ve městě, na univerzitě nebo při pravidelných cestách do práce. Poskytuje vašemu notebooku a další elektronice odolnou ochranu před nárazy a poškrábáním, které moderní život přináší. A přitom má styl! Poskytuje také bezpečné uskladnění a pohodlné přenášení i další osobní výbavy. Stačí si vybrat.

Je vaší prioritou ochrana před deštěm? Zvolte Thule Paramount Commuter. Zabýváte se bezpečností svých dat? Pak je pro vás kolekce Thule Tact jako stvořená. Rádi vybíráte z velké škály barev? Thule Back To Campus nabízí jednoduché pestrobarevné batohy. Pokud je u vás na prvním místě ekologický přístup, kolekce Thule Aion je vyrobena ze 100% recyklovaných materiálů a má certifikaci Bluesign®, která zaručuje ochranu pracovníků, spotřebitelů a životního prostředí.

Zdroj: Thule

Když si koupíte batoh na notebook Thule, můžete očekávat:

  • Svou oblíbenou velikost, styl a barvu
  • Odolný design na ochranu vašeho notebooku
  • Chytré funkce pro uskladnění nezbytných předmětů
  • Pohodlné nošení i během dlouhých dnů v pohybu

Thule batohy na počítač, které jsou navrženy pro bezpečnou, stylovou ochranu vašeho cenného notebooku a jiných nezbytností, jsou skvělé pro moderní každodenní život. Do designu jsme ale zahrnuli i znalosti získané pod širým nebem. Výsledkem je odolný design a pevné materiály, které jsou navrženy pro přežití i v městské džungli. Využijte potenciál svého batohu naplno.

Pouzdra a obaly připravené na výzvu

Můžete se spolehnout na ochranu, kterou vám Thule produkty poskytují. Pouzdra a obaly pro tablety a notebooky jsou testovány až za hranice odolnosti v testovacím středisku Thule Test Center™ ve švédském Hillerstorpu, avšak i v reálném životě. Testováno je provedení i odolnost a trvanlivost materiálů proti nárazům, poškrábání, slunci, větru i dešti. Teprve až produkty dostojí těmto požadavkům, jsou připraveny pro konečného spotřebitele.

Zdroj: Thule
Zdroj: Thule

Teď už se stačí jen rozhodnout. Potřebujete nosit pouze tablet? Pak stačí sáhnout po brašně přes rameno Thule Paramount. Vaše laptopy budou v bezpečí v pevných pouzdrech Thule Gauntlet. Nebo sháníte plnohodnotnou tašku, do které naskládáte všechnu potřebnou elektroniku a také další nezbytnosti – Thule Accent? V neposlední řadě lze sáhnout také po všestranné tašce, kterou snadno přeměníte také na batoh – Thule Crossover 2.

Zdroj: Thule
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo