Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Chytrá svítidla nepotřebují speciální přípravu pro elektroinstalaci

PR článek
PR článek
6. 6. 2022

Přemýšlíte o chytrém osvětlení pro svoji domácnost, ale obáváte se komplikované přípravy pro elektroinstalaci? V tomto případě lze obavy zahodit stranou. Chytrá svítidla totiž žádnou takovou speciální přípravu nevyžadují.

Chytrá svítidla nepotřebují speciální přípravu pro elektroinstalaci
Zdroj: Shutterstock

Smart osvětlení – trend, který si zamilujete i vy

Chytrá domácnost je trendem poslední doby. Toužíte i vy po chytré domácnosti, která vám usnadní a zpříjemní život? Právě z těchto důvodů se chytrá domácnost těší čím dál větší oblibě. Mezi jednu z nejoblíbenějších součástí chytré domácnosti patří smart osvětlení. Jednoduše tak lze ovládat světla u vás doma třeba přes mobilní telefon. Vyberte si LED žárovky, závěsná svítidla a lustry, LED panely a stropní svítidla v chytrém provedení.

Chytrá světla – rozmanitost a široké možnosti využití

Chytré svítidlo je skvělou volbou do každé domácnosti. Nejde jen o to, že vám umožní osvětlení vypnout nebo zapnout, jednoduše také změníte barvy či intenzitu světla, aniž byste se museli zvednout z gauče či od stolu. S inteligentním osvětlením si zkrátka upravíte atmosféru domova přesně podle svých momentálních potřeb. Potřebujete k tomu jen smart svítidla, chytrý telefon nebo speciální ovladač. Díky nastavení je také možné uložit si pro jednotlivé pokoje konkrétní intenzitu či barvu světla a také naprogramovat dle aktuálních podmínek.

Začlenění smart svítidel do běžné elektroinstalace

Chytrou domácnost a pohodlné ovládání svítidel si velice rychle oblíbíte. Skvělé je i to, že chytrá svítidla mohou být začleněna do běžné elektroinstalace. Ovládat je potom bude možné i klasickými nástěnnými vypínači jako u běžných světel. K dalšímu nastavení už pak jen stačí využít mobilní aplikaci v chytrém telefonu a také speciálním dálkovým ovladačem určeným pro přímou komunikaci bez nutnosti wi-fi připojení.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo