Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Jisté investice v nejisté době

Petr Golka
Petr Golka
28. 3. 2022

Nacházíme se v turbulentní době a další dynamika změn je téměř jistá. Sankce západu uvalené na Rusko v reakci na válečnou okupaci Ukrajiny přináší citelné zdražování mnoha komodit a akceleruje už tak mílovými skoky rostoucí míru inflace.

Jisté investice v nejisté době
Investice v nejisté době (ilustrační foto) / Zdroj: Shutterstock

Pro české investory je to výzva. Výzva postavit se dynamickým změnám trhů čelem a nepropadat do záporných hodnot. Cena komodit, ať už je to ropa či pšenice, stoupá ze dne na den. Mění a změní se toho mnohem víc.

Ne všichni se orientují ve spekulacích budoucího vývoje a hledají v rámci diverzifikace svého investorského portfolia konzervativní a bezpečné přístavy pro své finance. Jen sázet na divoké karty anebo jen spořit je totiž to nejhorší, co se dá při vysoké inflaci a v době plné proměnných dělat.

Předem stanovená úroková sazba investic a bezpečné řízení rizik tak staví konzervativnější investice do ještě o něco perspektivnějšího světla.

RONDA INVEST

Ronda InvestRonda Invest

Platforma RONDA INVEST nabízí klientům možnost investovat do podnikatelských úvěrů zajištěných nemovitostí. Roční zhodnocení se pohybuje mezi 4,5 až 7 %. Délka investice je na jeden až tři roky. Každý investor má vlastní dedikovaný investiční účet a přehledný dashboard.

Společnost RONDA INVEST zaznamenala zvýšený zájem investorů právě z důvodů kombinace vysokého zajištění, předem stanovené výši úroků a zároveň jejich atraktivní výši. Platforma, která z jedné strany poskytuje podnikatelské úvěry jištěné zástavním právem prvním v pořadí k bonitním nemovitostem ve výrazně vyšší hodnotě, než je výše úvěru, a z druhé strany umožňuje drobným investorům na těchto úvěrech participovat, i přes své konzervativní založení představila na trh první produkt s ročním výnosem nad 7 %.

Portfolio projektů k investici RONDA INVEST pravidelně rozšiřuje o nové nabídky každý týden. Investovat přitom lze od 1 000 Kč, anebo třeba v eurech. Žádné vstupní ani pravidelné poplatky, splatnost jednotlivých projektů v horizontech jednoho až čtyř let a pravidelně vyplácené úroky každý měsíc tak představují atraktivní kombinaci konzervativnější investice s relativně vysokými výnosy.

RONDA INVEST poskytla podnikatelům, zejména drobným developerům, úvěry ve výši přes 1,2 miliardy Kč, investorům přitom vyplatila na úrocích už takřka 61,49 milionu Kč.

Fakt, že jsou úroky bez výjimky splácené vždy včas a pravidelně, tvoří její nejdůležitější pozitivní referenci.

Bonus 500 Kč pro první investici nad 10 000 Kč pak může novým investorům reálně zvednout roční výnos i k 12 %.

Text vyšel v rámci investičního speciálu magazínu Finmag a Finmag.cz Miliardy v pohybu, jehož je společnost RONDA INVEST hlavním partnerem.

Nenechte své peníze spát aneb Kdo hýbe miliardami v Česku

Miliardy v pohybu - investiční speciál Finmag.czShutterstock/Finmag.cz
VSTUPTE DO SVĚTA INVESTIC!

Kam dál? Investice na Finmagu:

Finmag BrandVoice: Partnerem článku je

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
-3
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Petr Golka

Petr Golka

Petr Golka je analytik a odborný poradce společnosti Ronda Invest. Vystudoval bankovnictví na Obchodně podnikatelské fakultě Slezské univerzity. Má 14 roků praxe v bankovnictví a financích se zaměřením... Více

Související témata

BrandVoiceinvesticeKdo hýbe miliardamiMiliardy v pohybunemovitostiRonda investúvěry
Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo