Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Červen měsíc audioknih: osobní rozvoj i humorné povídky za 99 Kč

PR článek
PR článek
22. 6. 2020

Oslavte červen, měsíc audioknih, na vlně emocí. Každý týden vybírá Audiotéka nových osm emočně nabitých titulů za cenu 99 Kč. Jsou to audioknihy, které dojmou, potěší i překvapí...

Červen měsíc audioknih: osobní rozvoj i humorné povídky za 99 Kč
Zdroj: Audiotéka

Audiotéka, to je více než 5500 titulů napříč různými žánry. Najdete zde sci-fi příběhy, literaturu faktu, tituly pro osobní rozvoj. . . Tento měsíc je však speciální, právě červen totiž oslavujeme jako měsíc audioknih. Každý týden je tak v akci nová várka titulů, které srší emocemi.

Akce pro čtvrtý červnový týden (22. 6–28. 6. 2020)

V tomto týdnu tu máme audioknihy, které nás dokážou nakopnout v práci, ale přitom nám ukážou prevenci proti syndromu vyhoření. Tituly, které nás naučí být pozitivní a změnit svůj život v jeho lepší obraz, ačkoli jsme se rozhodně jako optimisté nenarodili. A pokud se chcete nechat jen tak unášet na vlně humorných příběhů, na nic nemyslet a odpočinout si od pracovního vypětí, máme pro vás rovněž jeden audioknižní tip. Připravte se… začínáme!

Jak dosáhnout úspěchu nejen v pracovním životě

Síla pozitivního jednání je titul, který nás naučí, že i z největšího pesimisty dokáže být vyrovnaný a pozitivní člověk, který má svůj život pod kontrolou. Každý z nás má v životě cíle, kterých chce dosáhnout. Autor, Napoleon Hill, zkoumal sílu našich osobních přesvědčení a jejich vliv na úspěch. Ve snaze odhalit a publikovat vzorec úspěchu absolvoval více než 500 rozhovorů s velmi úspěšnými muži a ženami. Tato audiokniha je označována jako vstupní brána ke kvalitnějšímu, a hlavně pozitivnějšímu životu.

Audiokniha Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření nám ukáže, jak vystoupit z bludného kruhu vyčerpání. Tento titul napsal známý psychiatr MUDr. Radkin Honzák pro lidi, kteří jsou vystaveni velkému vlivu stresu a mohl by se jich „burn out“ neboli syndrom vyhoření týkat. V současné době, která je extrémně uspěchaná se tento stav může dotknout každého z nás. Jak si ho všimnout ještě dřív, než v tom už celkem lítáme? „Zároveň je to i taková malá naděje pro ty, kterým zrovna není dvakrát nejlíp,“ i takto titul popisují samotní čtenáři.

Něco na vyčištění hlavy

Pokud máte chuť nechat se jen tak unášet na vlnách dobré nálady, na nic nemyslet a prostě jen být… audiokniha To na tobě doschne bude pro vás tou správnou volbou. Pohladí po duši, uvolní od stresu a možná občas vyvolá také záchvat smíchu. Veselé příběhy velké a originální rodiny. Ivan a Jan Krausovi interpretují tyto příhody se sobě vlastním humorem a o to věrohodněji, že sami byli hrdiny a protagonisty většiny úsměvných historek.

Pokud jste nenašli to pravé ořechové, na stránkách Audiotéky se podívejte na všechny akční tituly pro aktuální týden.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo