Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Měl jsi v ruce peníze? Běž se umýt!

23. 11. 2010
37 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

myslím, že to tady už někdo psal z jednoho filmu: Who thinks that root of all evil is money DOEST have any :)

Nahlásit

-
0
+

Súhlasím s autorom, čo sa týka nedostatočného rozhľadu ľudí pri narábaní so svojimi finančnými prostriedkami.Problém vidím v tom, že dva televízory dokážem porovnať, vzhľadom na rýchly pokrok technológií pripusťme, že ich dokážem porovnať do istej miery.Ešte lepšie je, že obvykle sa dá nájsť porovnania, ktoré niekto kompetentný pripravil pre takýto účel.Ale nájdite niekde porovnanie finančných alebo poisťovacích produktov. O pokuse urobiť si takéto porovnanie sám sa radšej ani nezmienim. Výsledok bude proste neúspešný.A tak človek rezignuje a zverí svoje peniaze do rúk alebo známemu (kto z nás nemá známeho poisťováka) alebo prvému (šikovnému) okoloidúcemu finančnému poradcovi (v tom lepšom prípade) alebo "finančnému poradcovi" (v horšom prípade).

Nahlásit

-
0
+

Také se mi jeho text líbí. Je provokativní a neotřelý. Zkusím ho oslovit, zda by nechtěl psát přímo pro nás. Uvidíme, jak to dopadne.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nejste spíše tak trochu demagogický vy? Co vám přijde na textu bezcharakterního? Vždyť se to celé točí kolem téhle věty: "A přitom jen málokdo dokáže popřít, že peníze jsou relativně neutrálním prostředkem směny, který si svou neblahou pověst opravdu nezaslouží." Což je prosté konstatování faktu!

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Snad jenom k tomu poslednimu prirovnani, tak me maminka ucila, ze ovoce ci zeleninu mam pred pozrenim umyt. Ze by mi tim v mozku vytvorila spojeni ovoce, zelenina = spina, to si nemyslim.

Nahlásit

-
0
+

Petr Žabža píše pro Finmag? jsem spokojen - některé jeho články právě na webu jeho zaměstnavatele jsou zajímavé, a občas zdravě ostré :-) jen tak dál

Nahlásit

-
0
+

Něco tak bezcharakterního a demagogického, jako tento článek jsem dlouho nečetl. Jsem celoživotně bytostně přesvědčen, že největší a nejzoufalejší zla na tomto světě zplodila touha po penězích. Naopak v dnešní době jsou peníze jen brzda dalšího nezdeformovaného vývoje. Až se jich lidstvo navěky zbaví, bude se z hrůzou otáčet na tento úsek svých dějin. Viz.http://dotsub.com/view/8fa cd416-c3ac-45e1-97a5-ce352b7d5 9cb

Nahlásit

-
0
+
2/2