Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Petr Žabža

Petr Žabža
Kontaktujte autora

V roce 1996 nastoupil na dealing ČSOB, kde zajišťoval klientskou a obchodní podporu na domácích a zahraničních burzách pro velké institucionální investory. Zkušenosti s retailovými a HNW klienty získal během působení ve společnostech Patria Finance a Patria Direct. Manažerské zkušenosti čerpal v Komerční bance, kde vedl tým prodeje a obchodování s akciemi, expertízu v oblasti správy majetku a podílových fondů pak během funkce ředitele správy majetku u privátní Bank Sal. Oppenheim jr. & Cie. v Praze. Na počátku roku 2009 se vrátil do společnosti Patria Direct.

Když boomer zpovídá generaci Z aneb Sonda do duše českého finfluencera
 5 085

Když boomer zpovídá generaci Z aneb Sonda do duše českého finfluencera

Analýzám trhů, na jejichž pochopení potřebujete celý víkend, zvoní hrana. S nástupem online médií se začaly formáty zkracovat. S TikTokem se ke slovu dostává nová generace šiřitelů finančního a investičního evangelia – finfluenceři. Jak změní dosud celkem rigidní odvětví?

28. 11. 2022
Měl jsi v ruce peníze? Běž se umýt!

Měl jsi v ruce peníze? Běž se umýt!

Jste-li průměrný obyvatel tohoto státu, pak víte o svých penězích méně než o svém autě. Tímto poměrně odvážným tvrzením vás nechci naštvat. Prostě je to tak. Zkuste si představit následující experiment:

23. 11. 2010