Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Finmag se převlékl! Co je nového?

17. 12. 2010
 9 831
36 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

A co takhle barevně zvýraznit samotný box pro vkládání komentáře! Mohl by být třeba červeně, nebo modře...?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Mam na mysli na spodku cele stranky, ze ktereho by byly premisteny "Dalsi clanky z rubriky" do boku (treba leveho pod clanky autora). Takhle mi prijde vkladani komentare "utopene" uprostred stranky. Nebo treba barevne zvyraznit konec clanku

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zdraví, Adame. Teď si nejsem jistý jak to myslíte. Myslíte zespodu článku? Tam přece tlačítko "Komentovat&quo t;je. Přijde vám málo výrazné? Nebo myslíte, že tam neměly být boxy "Sdílej článek" a "Tiny URL"?A s tou anketou máte pravdu, příště už tam bude možností více! :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Vzhled jako takovy i nove funkce se mi celkem libi. Asi nejvetsi vytku bych mel ke komentarum, ktere mi prijdou ztracene, co zespodu odstranit odkaz na dalsi clanky z rubriky, presunout tam "novy komentar"? Diskuze tak bude primo navazovat na clanek a pri posunu na konec stranky se neztratim v dany moment neprilis uzitecnem balastu.
BTW doufam, ze pristi anketa bude mit vice moznych odpovedi;-)

Nahlásit

-
0
+

Díky moc za připomínku. V dohledné době se zde objeví stránka s výčtem všech komentářů podobná té, jaká byla na Finmagu. U ní si bude možné snadno nastavit RSS filter pouze na komentáře. Přidat k nim jméno článku by neměl být problém.

Martin

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Chtěl bych Finmag pochválit za nový vzhled webu, líbí se mi a jsem s ním spokojen.

Do RSS čtečky (Google Reader) se mi už podařilo zprovoznit načítání článků, ale bohužel jsem nenašel možnost jak si načítat aktuální příspěvky v diskuzích, což byla pro mě velmi užitečná funkce. Bohužel jsem v minulosti v Google Reader neviděl, k jaké diskuzi příspěvek patří pro rychlejší fitraci, pokud by to bylo nyní možné, velmi bych to uvítal.

Nahlásit

-
0
+
2/2