Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Je IŽP užitečný produkt?

29. 5. 2008
32 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Myslím, že takový klub dobře suplují diskuse na webech. Není ale problém to uskutečnit v reálu. Ohlašte v diskusích záměr sejít se poprvé a pobavit se o cílech takového klubu, uveďte místo a čas, specifikujte, jaké lidi byste tam chtěl vidět. Domluvte to osobně s Pavlem Hanzlem, pomůže vám určitě s propagací. Dejte si ale pozor, aby se to časem neobrátilo proti vám - ve chvíli, kdy tomu budete věnovat čas a energii a pokusíte se sehnat sponzory na první semináře, budete velmi zranitelný. Začnou se ozývat hlasy, že si z toho děláte vlastní byznys a kdo ví jaké jsou vaše skutečné záměry. Jste v Česku.

Nahlásit
-
1
+

Diskuze

Dobrý den Vážení diskutující,po přečtení článku si musím položit otázku – Kdo to je ten pan Fejtek?Tak plytké odpovědi od novináře a tak chabé argumenty? To Vám pane Hanzle dali hodně slabého soupeře do diskuze. Pan Fejtek se téměř „nechytal“. Smekám před Váma. Vaše postoje a pohled na celou situaci a obor jsou hodně inspirující a vůbec mi nevadí, že jste od konkurence. Nechcete pane Hanzle ten časopis „Finanční poradce“ šéfredaktorovat? Budete nepochybně užitečnější a možná bych ho zase začal znovu číst.Pane Fejtku, ještě k tomu registru ČNB. Těch neuvěřitelných 33 tisíc zprostředkovatelů se nejspíš nebude živit pouze pojišťovnictvím.S pozdravem Jiří Vojtek

Nahlásit

-
0
+

Battle ukázal,že oba rappeři mají svůj styl,ale také že oba umí.Zatím si nedokážu představit,jak zastavit davy,které proudí do ČNB pro registraci pojistného zprostředkovatele.Ale napadá mě něco jako založení klubu Top 500(ideálně top 100).Členové tohoto klubu by museli prokázat dostatečné znalosti v oblasti finančních produktů obecně + splňovat dostatečný obrat příjmů plynoucích z finančního poradenství(vlastní produkce).Členové takové asociace by se vzájemně obohacovali zkušenostmi,pravidelně scházeli na konferencích,kde by debatovali na téma blaho klienta.Členství v tomto klubu by bylo prestižní záležitostí,která by se nedala koupit.Klub by měl také být otevřený poradcům ze všech společností i vlkům samotářům,prostě všem,kdo splní podmínky.

Nahlásit

-
0
+
2/2