Předplatit časopis Finmag

Články na téma: restaurace

Další články na téma restaurace najdete na Peníze.cz.

Kouření v restauracích. Proč trh selhává?
 8 045

Kouření v restauracích. Proč trh selhává?

Média hlásí, že u nás existuje obrovská poptávka po nekuřáckých restauracích. Hospodští ale jako by se neměli k jejímu uspokojování. Jak to, že trh selhává?

Petr Hampl28. 5. 2012
Petr Kováčik: Loni jsme za slevy utratili 1,9 miliardy korun

Petr Kováčik: Loni jsme za slevy utratili 1,9 miliardy korun

Pokračování exkluzivního rozhovoru ze zákulisí slevového byznysu. Ředitel slevového agregátoru Skrz.cz prozrazuje, kolik peněz (a za co) Češi utratí na slevových serverech a uvádí na pravou míru klišé o stovkách slevových serverů.

Ondřej Tůma17. 3. 2012
Máte chytrý telefon? Vysmějte se operátorům a bankám, prozradíme jak

Máte chytrý telefon? Vysmějte se operátorům a bankám, prozradíme jak

Pět aplikací a mobilních webů vám pomůže najít bankomat, přepočítat ceny z cizích měn na koruny nebo taky najít restauraci, kde nebudete litovat utracených peněz.

Michal Kašpárek4. 11. 2011
Tomáš Karpíšek: Potravinářský průmysl nás všechny šidí

Tomáš Karpíšek: Potravinářský průmysl nás všechny šidí

„Možná pomůže, až se pan Babiš a podobní podnikatelé, kteří vlastní všechno, na co si vzpomenete, rozhodnou pro nějakou dobrou věc. Až dospějí ke svým obchodním a finančním cílům a řeknou si, že je čas, aby si vylepšili jméno investicí do něčeho poctivého, tradičního a opravdu kvalitního,“ říká na adresu českého potravinářství restauratér Tomáš Karpíšek v druhém díle exkluzivního rozhovoru.

Ondřej Tůma17. 9. 2011
Český restauratér dobývá Ameriku. Exkluzivní rozhovor s Tomášem Karpíškem

Český restauratér dobývá Ameriku. Exkluzivní rozhovor s Tomášem Karpíškem

V prvním ze dvou dílů rozhovoru s majitelem sítě restaurací Ambiente se dozvíte, jak těžké je otevírat podnik v New Yorku, že v Americe jsou taky složitá pravidla, ale nikdo se je nepokouší obcházet, ale také proč je v Česku málo kvalitních kuchařů.

Ondřej Tůma10. 9. 2011
3/3