Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Příští vláda bude zase Babišova. Tomu nezabráníte

23. 2. 2021
 217 195
39 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Babiše volí ten, kdo nemá k této zemi žádný vztah. Nasazovat Pirátům psí hlavu může jen zoufalec, který si nevidí dál než na špičku svého nosu. Znám mnoho rozumných důchodců, kteří touží po změně a hlavně chtějí důstojně dožít v zemi, které nevládne stbácký udavač a podvodník s evropskými dotacemi.
Tato vláda si mastí kapsu jenom pro sebe, Dostala nás do obrovského srabu a neví, jak z toho ven. Dalším neštěstím je to, co nyní vládne hradu. Člověk, který nás žene k diktátorským režimům si nezaslouží žádnou úctu. Pevně věřím, že na podzim zvítězí u voličů zdravý rozum. Pryč s lidmi, kteří nemají žádnou vizi, pryč s lidmi s bolševickými praktikami

Nahlásit
-
109
+

Nejméně oblíbený příspěvek

Myslím že už toho bylo dost . Bureš půjde od válu ! Já budu volit Okamurovu SPD ! To je jediná schopná strana , která má v plánu dobré věci pro lidi , je proti migraci , je pro vystoupení z unie trotlů a celkově přijatelný program

Nahlásit
-
-190
+

Diskuze

Myslím že už toho bylo dost . Bureš půjde od válu ! Já budu volit Okamurovu SPD ! To je jediná schopná strana , která má v plánu dobré věci pro lidi , je proti migraci , je pro vystoupení z unie trotlů a celkově přijatelný program

Nahlásit

-
-190
+

Tak tak. Než Piráti, to už radši ten Bábiš. Zlo, které známe, ale žít se pod ním dá.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
-10
+

Kde nic není ani čert nebere. U nás se ve volbách nedá používat ideologie, logika natož nějaký papír s volebním programem. Již teď je jasné, že povolební výsledek bude hrozná fraška, jen se neví, jakému jménu bude většina lidí nadávat. Zda to bude Babiš, Bartoš, nebo nějaká úřednická loutka v režii alkoholika z hradu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
2
+

Máte pravdu, že současná opozice je naprostá personální a obsahová tragédie. Až na pár schopnějších jedinců, je tento stát na kompletní demolici. Ale copak se volbou Babiše něco vyřeší a změní? V době konjuktury to šlo ještě překousnout, ale pohodové časy skončily, nějakou dobu bude spousta věcí na krev. A to Babiš nedává ani náhodou, on to nedával v minulosti ani u svých firem.

Na druhou stranu je celkem jedno, jak dopadnou podzimní volby, občan co se o sebe nepostará sám, tak bude úpět s jakoukoliv další vládou.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
21
+

Babiš prohlásil, že bude stát řídit jako firmu. Budiž. Problém je, že nevíme jak Babiš ke své firmě přišel a že naopak víme, na čem je prosperita jeho firem založena. Člověk, který takto podniká, nejenže nemá zkušenosti a ponětí o tom co to je reálné podnikání, řízení a strategie ale naopak získává škodlivé a neuplatnitelné návyky, které se projeví v situacích, kterými se ve svém podnikatelském životě nemusel zabývat, nepotřeboval je totiž.

Pokud si toto voliči neuvědomí a nebudou reflektovat zkušenost s řídicími schopnostmi Andreje Babiše z poslední doby ve své volbě natolik přesvědčivě, že ani Zemanovi nezbude než jmenovat jiného premiéra, pak je to vcelku jedno a můžeme se v tom ráchat klidně dál.

Nahlásit

-
12
+

Tak to určite taky. Ale je to i dle mých zkušeností i strach z Pirátů. Kdy je Babiš považován za menší zlo.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
-25
+

Dobrý den, dovolil bych si poznamenat, že zmiňujete-li předvolební průzkum či cosi jako "favority voleb" - podle skutečně nejnovějšího z nich (Phoenix research za první polovinu února) má ANO 24,4%, Piráti a STAN 20,3%, SPOLU 19,5%, SPD 10,1% a ČSSD 5,8%. Tož, asi tak ...?? Jinak chci zmínit - Bábu jsem až dosud nikdy nevolil, letos na podzim ANO ovšem zcela jistě podpořím. Co mě k tomu dovedlo? Jednoznačně chování opozice a její doslova bezuzdné útoky, opakující se při každé i sebemenší příležitosti. Neschopnost uznat jakékoliv pozitivum a ocenit nasazení, které vláda (samozřejmě včetně mnohých chyb v řešeních jichž se v těžké a nestandartní situaci jistě dopustila) vynaložila. Bábovi nikdo nemůže upřít pracovitost, často až na samu hranici vyčerpání. A pozor, myslím si, a to zcela vážně, že podobně bude při volbách smýšlet mnoho dalších lidí. Kontraproduktivní jednání ÚS jdoucího na ruku části Senátu i vyslovené naschvály ze strany tzv. opozice likvidující snahu vlády o konsolidaci společnosti - to vše se může těm, kteří si na negaci postavili své naděje na hladké vítězství, notně vymstít. Ano, ti přesvědčení anti-babišovci jistě zvolí některý z nových "projektů či slepenců, nicméně mnoho občanů se zdravým rozumem se zamyslí a ve finále dá svůj hlas Bábovi. Takže, resumé: kdo tlačí na pilu až příliš, buď ji zadře, nebo se často i zraní. Myslete na to a vězte, že tím, jak se chováte, děláte chybu ...jmč

Nahlásit

-
19
+

Babišovi pomáhá hlavně spiťár na Hradě, resp. jeho loutkovodiči.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
26
+

Co já vím ze svého okolí, tak Babišovi hodně pomáhá strach celé řady lidí z nástupu Pirátů. Ti pro mnoho lidí znamenají přijetí uprchlíků, eura, zabavování bytů, odškodnění sudeťáků, zlený úděl apod. Alespoň tedy to nejčastější, co jsem slyšel.

Nahlásit

-
-19
+
2/2