Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Jak (ne)vydělat na investičních diamantech

20. 8. 2012
 21 922
32 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Hezký den,
pane Šura ani se nedivím panu Kadlecovi, že dále nereaguje na váš komentář. Z článku i komentářů vidím, že máte vysoké sebevědomí - "nikdo není chytřejší než vy". Žijete si svou pravdou a máte před sebou nedobytnou zeď. Je mi to líto.

Jak již bylo v předchozích článcích zmíněno, sejděte se s odborníkem na slovo vzatým a buďte otevřen importu informací do vaší hlavy.

"Názory" o neslučitelnosti MLM a diamantů a srovnávání s hrnci a jiným nádobím jsou také velice "inteligentní&q uot;.

Promiňte, že lehce útočím, není to myšleno osobně, jen mi vadí když někdo nemá 100% informace a vytváří tak bludy ještě méně informovaným lidem.

Však Vám také za tento článek děkuji jako za ukázku s čím se můžeme na internetu setkat. Vaše ukázkové propočty, ať jsou to provize nad rapaportovou cenu nebo provize při prodeji jsou zkrátka špatné. S průhledností trhu a špatnou likviditou jakou uvádíte také nesouhlasím.

Nahlásit
-
37
+

Nejméně oblíbený příspěvek

Ještě mě napadlo, že až půjdu žádat svou přítelkyni o ruku, tak ji na prst asi nasadím třeba akcii ČEZu...

Nahlásit
-
-1
+

Diskuze

Plně souhlasím s autorem článku. Likvidita investičních diamantů je v praxi opravdu obtížná, nebo abych se správně vyjádřil obtížná při snaze co nejméně tratit z dřívější investice, kde třeba finanční domy (ne u nás) přijímaly tyto diamanty coby záruku na úvěr. Nominální hodnota se diamantům nedá upřít, je to přece jen spolu např. se zlatem a investicemi do něj dlouhodobě růstová komodita. Ukazatel vývoje trhu s diamanty je poměrně přesný. Myslím si však, že společnost DIC která má výsostné místo na trhu v ČR s touto komoditou, své obchodníky vychovává s ohledem na vlastní zisk, ať to stojí co to stojí. A drobní investoři pláčou......

Nahlásit

-
0
+

myslím,že je to snad první článeko investičních diamantech který jsou oběktivní a nedělají prodejcům žádnou reklamu. proto dávám palec na horu.

Nahlásit

-
1
+
2/2