Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Kdo si to spočítá…

2. 12. 2009
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Jo,jo, k měně míříme mílovými kroky.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Já si myslím, že se nemáme čeho bát. Vždy se nakonec najde někdo, kdo to vyřeší: http://zpravy.idnes.cz/kldr-skrtla-nuly-na-bankovkach-a-nove-nevydala-obchody-zavrely-hrozi-hlad-1la-/zahranicni.asp?c=A091202_182238_zahranicni_stf

Nahlásit

-
0
+

Z jineho pohledu:Statni vydaje nejsou jen vyhozene penize z okna, fungovaly i v dobe knjunktury jako jakysi booster, nakopavac, jelo se prostě rychleji. Takze kdyby tento boost nebyl nemusela by napr. byt postavena silnice, ktera by vedla k tem Vami zminenym domum a vubec by se tam nestavelo protoze ekonomicky rozvoj by k tomu jeste nedospel.Ovsem cena za dodani umele energie nejakym red bullem byva nasledovana vycerpanim, tam se nachazime ted a sledujeme nabihajici dluh, za kterym nic konkretniho nevidime, protoze neexistuje srovnani s tim kdyby zadny dluh nebyl.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Mám řešení - Ministerstvo kultury nechá každý rok natočit několik kasovních trháků (výnos bude příjmem státního rozpočtu) a rozpočet ČR bude v pohodě:)

Nahlásit

-
0
+

Přesně to zapadá do tohoto výroku:Josifa Visarionoviče Stalina, který kdysi řekl: Smrt jednoho člověka je tragédie, ale smrt statisíců je jenom statistika.

Nahlásit

-
0
+

Je to preci jednoduche za statni dluh by se dalo koupit 257 855 a pul domu po 5milionech, coz je dobry bydleni pro cca jeden milion lidi coz je cca 10% obyvatel cr. A kazdych 15 minut bydleni pro dalsi rodinu... Takze nez jste clanek napsala mohly dve rodiny pekne bydlet :-)

Nahlásit

-
0
+