Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Babiš se rochní ve výmyslech

2. 10. 2015
 38 353
72 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejméně oblíbený příspěvek

Ten kdo tady chce uprchlíky,nechť sám odejde do Afriky a tím uvolní místo pro ně,tady se opravdu všichni nevejdeme.P.S.Vyzbrojit Kalašnikovem,poslat zpět ať se sami srovnají,nevměšovat se mezi ně.Naši dědové a otcové když byli napadeni nacisty, nikam neutíkali,za svoji vlast bojovali.Já jezdím s rodinou ven na dovolenou,peníze na apartmán a stravu mám s sebou,jinak by mě všude kopli do prdele...!!!

Nahlásit
-
-1
+

Diskuze

Pane Kašpárku, ale délka hranice je taky celkem argumentační faul. Jasně, je delší než obvod zeměkoule. Ale taky vede přes severní ledový oceán nebo finskou zamrzlou step.

Nahlásit

-
0
+

Podobně Žižkov/Karlín. Strávila jsem tam celé devadesátkové dětství a pak střední, a nemám jedinou nepříjemnou zkušenost :) Ale to jen tak na okraj. Článek super :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Děkuji za zprávu, takže všichni utečenci jsou nepovedený hoax nějakých islamofobů, neboď pan "Zlý jabko" byl v Livornu, Benátkách a počet uprchlíků 0 (nula). Jasné usvědčení i pana Kašpárka, který nás tu mystifikuje jak zbírá věci které pak vozí těm 0 (nula) úprchlíkům.
Jen taková poznámka ti uprchlíci se neplaví výletní lodí, která potřebuje kotvit v nějakém velkém přístavu....

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Oprava odkazu - https://goo.gl/Su2gAf

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

V Kreuzbergu a no-go zóny? No možná tak Goerlitzer park v noci, ale to jen kvůli chybějícímu osvětlení a tomu, že se tam stahují drogový dealeři (jasně - většina jich jsou nigerijci, ale...) a závisláci. Přes den to tam vypadá třeba takhle https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/468230_10151639477029747_1132475577_o.jpg

Nahlásit

-
0
+

Já bych vše vyřešil úplně největší regulací a bylo by.
Nezakázat jen tyhlety internety, ale hlavně lidi.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Pokud v Italii nejsou zadni uprchlici, tak ktere to k nam tedy chteji prerozdelovat?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

John Oliver je naivní levičák, ale musím nechat, že většinou velmi vtipný a umí (jeho tým) si vytáhnout zásadní témata, o kterých se nemluví, a poukázat na ně. Jen by všechno, co způsobil stát a špatná regulace rešil ještě větší regulací ...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

jak to souvisí?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

„Nenávidět, co neznám, znát nechci — ..." Tak to je zajimavé, že ve Švédsku mají největší preference antiimigrantské strany v oblastech, kde ti imigranti jsou, tedy na jihu.
Řek bych, že jeden demagog se snaží vyvvrátit druhého demagoga.

Nahlásit

-
0
+

Měsíc jsem byl v Itálii na dovolené a prošel jsem si mimo jiné i dva z největších přístavů v Evropě - Livorno a Benátky. Tam i zpátky jsem jel autem přes Brenner. Nepřekvapilo mě, že se mě známí a příbuzní masírováni dennodenním hysterickým výplachem českého zpravodajství hned po příjezdu nezeptali jak jsem se měl a jestli bylo hezky, ale kolik jsem viděl uprchlíků.
Po mé lakonické odpovědi zdviženým levým obočím (kterou jsem musel dovysvětlit slovem nula), na mě jen nevěřícně zírali nevěda, zda si z nich nedělám šoufky. Když jsem si později přečetl všechno, co v naší kotlince během září vyšlo za články, byl sem rád, že jsem stanoval a neměl přístup k internetu, protože to by jeden blil, vážení.
Nejvíce z toho důvodu, že lidi informacím ze zpráv a novin věří, ale už neověřují. Děkuji za tento osvětový protikostelecký, rád si dám dalších třicet deka.

Nahlásit

-
0
+

Smutné. Bohužel v našich zeměpisných šířkách nijak výjimečné, jak to tento týden krásně glosuje John Oliver v Last Week Tonight (jdem.cz/btxw94).

Nahlásit

-
0
+
3/3