Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Dotazník budoucí europoslankyně: Kateřina Konečná, KSČM

12. 5. 2014
 17 711
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Pamatuji se, jak po ustavení Nečasovy vlády seděl Kalousek u Moravce ve studiu a říkal, že TOP09 je nejpravicovější strana v Česku. Od té doby dělal typickou socialistickou politiku. Zvyšoval daně a utahoval šrouby regulace.

Jestli je tohle pravice, tak co je potom snižování daní? Možná s ním přijdou komunisté. To by mohl být jejich nejúspěšnější tah od té doby, co Lenin zrušil parlament :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Všechny telefonní poplatky jsou OK, jen roamingové jsou nemorální? Nebo je to tak, že evropští poslanci chtějí telefonovat zadarmo domů?

Nahlásit

-
0
+

Jasně, já si o komárech nedělám žádný iluze. Ten příspěvek byl věnován té, bohužel nemalé, části populace, která ještě žije v představě, že topka nebo většina odsky jsou pravice...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nevím v čem konkrétně by měl člověk mít jasno ... o tom že pánové Kalousek a Schwarzenberg jsou socialisté není sporu.

Jasno by měl člověk mít hlavně v tom, že komunistům nelze za žádných okolností věřit, neboť jsou to notoričtí lháři a jejich skutečnými nástroji jsou teror a násilí (před rokem 1948 také slibovali něco jiného než po něm praktikovali) - pokud soudružka ve srovnání s panem Kellerem odpovídá na něco rozuměji, neznamená to že KSČ se změnila.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Hezky soudružka odpovídá. A co kladných hlasů za to dostala. Jednoduše nádhera.

Nahlásit

-
0
+

The awkward moment, když na některé (!!!!) otázky odpoví komunistka rozumněji než údajný "pravičák"...*

* "pravičáci" v tomto seriálu většinou teprve budou, ale stačí chvíli poslouchat Kalousky, Schwarzenbergy a jim podobné a musíte mít jasno.

Nahlásit

-
0
+

Soudružka Konečná z KSČ je paradoxně o něco pravicovější než soudruh Keller z KSČSSD (snižování cel, odmítání dotací pro Řecko a spol.) Ve zbytku mají oba soudruzi víceméně společnou řeč.

Jinak nevím co za matroš si soudružka K. šlehla když jí fotili ... tak fanaticko-psychopatický pohled nedokáže vykouzlit ani přední představitelka utopického komunismu v Čechách Táňa Fišerová.

Nahlásit

-
0
+