Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Symbióza politiků a médií. Karel Randák: Kalousek má Právo, Vondra Mladou frontu

2. 7. 2011
 6 703
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Také nechci "nahlas" říkat, že I. Langer je zločinec. Každý to ví. Pokud nám tady vyroste Nečasovo gestapo (GIBS), kde bude za nitky tahat I. Langer prostřednictvím bývalého náměstka na vnitru Bílka. Tak to vidím naexodus občanů. Naproti tomu"Ovčané&quo t;se zapojí do kolaborace a korupční demokracie bude nadále vzkvétat.:-Dhttp://www.ceskapo zice.cz/domov/politika/treste- se-jde-na-vas-%E2%80%9Enezavis la%E2%80%9C-inspekce

Nahlásit

-
0
+

Jen tak dál. Takovéto články naše ekonomika potřebuje!

Nahlásit

-
0
+

Karlové Janeček a Randák jako jediné celebrity v naší společnosti dávají lidem naději na normální život. Avšak......divím se, pokud Randák říká, že ta špína, hnůj a malý Hitlerové je na vydání knihy, proč tak neučiní. Čeká na zákonnou lhůtu mlčenlivosti ?

Nahlásit

-
0
+

Opravdu žijeme ve skvělém systému, který stojí za maximální ochranu a obhajobu....

Tak mne napadá, že v "přirozeném/spontánn ímřádu", anarchokapitlismu, by si asi žádný telekomunikační oparátor netroufl vykacet, s kým a o čem jeho klienti telefonují - neb by riskoval, že okamžitě ztratí většinu klientů. A samozřejmě by neexistovala (zkorumpovaná) moc, která by operátra k tomu úniku mohla donutit násilím.

Nahlásit

-
0
+