Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Jak zachránit Řecko (II.): Finanční pyrotechnika pro začátečníky

9. 11. 2011
31 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Akademikum je casto "vysmivano" ;,ze delaji vyzkum pro vyzkum a jsou odtrzeni od reality.

Problem je, ze vselijaci analytici pisou analyzy BEZ vlastniho tvrdeho vyzkumu (metodologie), ktery se da vyvratit (!), tak jako tady Pavel. Na zaklade tohopak davaji pocitove RESENI situace.

Fakta, ktera pouzivama prebrana z dalsich (zahranicnich) blogu na internetu, tyto fakta si vybira na bazi pocitu (podle ideove zpriznenosti, zde nejaky libertariansky proud). Nestoji za tim zadna vlastni tvrda myslenkova prace.

Proc zrovna jemu verit, ze jeho nazor na EURO je spravny? proc verit Pavlovym pocitum, ze zrovna takhle to v EU soucasne je?

Jakou myslenkovou metodologii vlastne on ma? protoze on NENI u zdroje napr. v research oddeleni ECB nebo Evropske komise, k tem datum se malokdo dostane, aby delal takove ostre soudy, napr. jeho vyrok o tom, ze z Recka se stane protektorat.

Uz jen na moznem vystoupeni Recka z eurozony si malokdo TECHNICKY dokaze predstavit a budou na tom pracovat celen skupiny matematiku - ekonometru - makroekonomu. Na moznych scenarich pracuji i cele research oddeleni iv ramci Evropske komise, nevalej se tam u kafe a nejsou medialne videt.

Nahlásit

-
0
+
2/2