Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Příliš teplá dráha Jaromíra Duška

6. 3. 2010
69 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Navážejí se podle mě zcela správně (no, když to dělám taky, tak se není čemu divit) právě proto, že JE to křupanský buran..Pár poznámek: Dušek neútočí na to, že spolu ona "klika" homosexuálů spí, ale na to, že to prostě homosexuálové jsou. To je podle mého zásadní rozdíl. Právě proto to dělá jeho z jednání xenofobní..Proč by se proti tomu měli homosexuálové ohrazovat? Být v jejich pozici, tak se nad tím pousměju a řeknu si, že snad bude brzy o jednoho blba v mediálně vděčné funkci méně.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Taky názor... Trochu úsměvný, dost nebezpečný ale taky názor.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zdravím, díky za dotaz. V článku jsem se k tomu nevyjadřoval, protože se to netýkalo tématu - Duškova zkratu. O tom, že by manažeři ČD mohli svou práci dělat lépe a že poněkud plýtvají našimi prostředky netřeba, netřeba pochybovat. Na druhou stranu i kdyby svou práci dělali jakkoliv špatně, určitě to není proto, že v jejich čele stojí homosexuál, ne?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jak tak čtu na iDnesu, tak to u něj mají nahnuté i židé. Achjo. Ten pán to asi fakt nemá v hlavě v pořádku: http://zpravy.idnes.cz/drahy-ridi-homosexualove-rekl-dusek-fischera-uz-driv-sokoval-slovy-o-zidech-1vc-/domaci.asp?c=A100306_130445_domaci_vem

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Mám jen skromný dotaz ve věci, ke které se autor článku jaksi zapomněl vyjádřit. Tedy vlastně, vyhnul se jí širokým, takřka železničním, obloukem. Totiž zda podle něj manažeři státního podniku České dráhy dělají svoji práci kvalitně ? Zda poněkud neplýtvají státními prostředky a zda nejsou placeni poněkud nadstandartně ?

Nahlásit

-
0
+

Ten rozhovor jsem si musel přečíst dvakrát, nemohl jsem mu vůbec uvěřit. "Sobotní kocovina" je tentokrát velmi příhodný název..Doufám, že se k němu politici, média, veřejnost i odbory postaví zády. Já tak činím nyní.

Nahlásit

-
0
+

Duška nijak nemiluju, podle mne je to sebestředný buran (výsledky však má). Ale nerozumím, proč se do něj navážejí kvůli jeho křupanským řečem o buznách.Homosexuálové chtějí, aby je lidi brali jako zcela rovnocenné, to ale taky znamená, že se bude mluvit o jejich postelových avantýrách stejně jako u ostatních. Představte si, že by Dušek řekl: "Je to tam samá flundra, Horáková se tahá s Novákem, ten navíc šuká Svobodovou z ministerstva, ta spí s Ludvíkem z vedení, no chrápe tam každý s každým, je to bordel na kolečkách".To by bylo tak nanejvýš nevkusné, a/nebo se zmínění ohradili, že oni s nikým nic.Ale když je řeč o tepelínech, to je hned oheň na střeše!Ke všemu se vlastně neohradil nikdo Duškem zmíněný a od buzíků akorát Hromada, který to má v popisu práce.Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde, a tady ji bijci podal sám Dušek. Jeho blbost, ale osobně souhlasím s tím, že jde hlavně o svobodu slova. I pro homosexuály.

Nahlásit

-
0
+

Pane Dušek,Vše co jste prohlásil,je v normě.Rozhodně více v normě,než jejich normy.Navíc především homosexuálové,(kteří se cítí tak dotčeni)mají jakou normu?VŽDYT HOMOSEXUALITA JE VYBOČENÍ,PORUCHA,VADA VÝVOJE PŘÍRODY-LIDSTVA,TO JE JASNÝ FAKT!ALE AT UŽ TAM SEDÍ HETEROSEXUÁL,BI,HOMO NEBO TOPOLÁNEK,VY SE NEVZDÁVEJTE A NEOMLOUVEJTE SE-NENÍ KOMU,ČEMU.FANDÍME VÁM!!MY NORMÁLNI.

Nahlásit

-
0
+

http://www.facebook.com/pages/Teple-drahy-chcete-je/349252157690Píšete o zahraničí, ale myslíte tak možná USA, Kanadu a EU. V Indii, kde je 1700000 železničářů, by to klidně říkat mohl. A stejně tak v Rusku, Číně, Japonsku ...

Nahlásit

-
0
+
3/3