Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Oškubané Slovensko

15. 7. 2010
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Německo je první země která nás nabádá k finanční účasti na řesckém problému. Je to proto že nemecké banky drží kvanta řeckých dluhopisů a jaksi se neví kdo a jak je bude ssplácet. Proto nás němečtí ekonomičtí experti nabádají k co nejrychlejšímu zavedení Eura. Německo jako spojenec je utopie.

Nahlásit

-
0
+

Je celkem překvapivé, že Slováci se s tím poměrně rychle smířili i přesto, že v kampani bylo slíbeno, že euroval, za žádných okolností podpořen nebude. Přijde mi zvláštní, že současná vláda netušila, že Ficovým souhlasem je zavázaná ačkoli před volbama tvrdili přesný opak. Že by platilo krédo slibem voliče nezarmoutíš...?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Je to neuveritelné, ale na slovensku väčšina ludí nie je schopna a ochotna pochopiť, že Fico v EU akceptoval podmienky toho absurdneho eurovalu, a pritom doma to nepriznal.A je tiež absurdne, že spusta slovakov schvaluje euroVal z dôvodu, že "však dostavame euroFondy". Skoro nik nechape, že na tie eurofondy sa sami skladame. A navyše tie peniaze z eurofondov su na slovensku realne ROZKRADNUTE, teda aspon z polovice.///////////////////// ///Radičovamala odmietnuť euroVal aj za okolností, že by to znamenalo porušenie predošlého suhlasu. Aj v pripade, že by to znamenalo opustenie euroZony.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nevím co mají víza společného se zvrácenou solidaritou naruby, kdy nejchudší stát eurozóny musí dotovat boháče, který do "elitního" euroklubu vstoupil podvodem.Myslím, že Slováci byli podvedení Ficem hned 2krát. Tím, že je připravil o jejich vlastní měnu a tím, že vůbec souhlasil s vytvořením eurovalu za extrémně nevýhodných podmínek pro Slovensko. Je fakt, že Radičové moc manévrovacího prostoru potom co Ficko v Bruseli všechno odkýval nezbývalo i když vzhledem k tomu co vše naslibovala v kampani, myslím že na to kývla extrémně rychle.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

tak ty peníze z evropských fondů byly z velké části ukradeny slovákům... je mi jasné, že svk je čistým příjemcem, ale je třeba brát ohled kolik potenciálních investic zničil tenhle zásáh do trhu

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Když to takhle syrově popíšete, jde z toho hrůza. To jste nemohl psát vyváženě? Třeba přihodit, kolik se toho na Slovensku postavilo za přispění evropských fondů? Nebo že Slováci mohou jezdit po Evropě bez víz?

Nahlásit

-
0
+

"Socialista&quo t;Fico znova ošklbal slovenských občanov, ale na jeho popularite to nič nezmenilo. Ludia su proste nepoučitelní."Komuni zmuszvíťazí" - toto komunistické heslo sa ukazuje ako pravdivé. "Komunizmus&quo t;víťazí v EU, víťazí na slovensku, ..... a vôbec nikomu nevadí, že to vlastne vôbec nie je komunizmus, ani socializmus. Je to prachobyčajné okrádanie pospoliteho ludu pod socialistickými heslami. Politici humpluju stat, a zakrývaju to socialistickými žvástami.

Nahlásit

-
0
+