Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Státní Jánošík naruby

17. 9. 2010
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

já jako fanoušek rakouske ekonommie vidím sklenici jako investici ovlivnenou falešnými signáli což způsobilo, že tak málo vody je v tak velké sklenici :)no a k tomu bártovi.audit na ministerstvu dopravy fajn věc za to si zaslouží pochvalu, ale nějak jsme nezaznamenal nic pozitivního na jeho práci.ale uznávám jsem vůči němu a všem v této vládě silně zaujatý

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

A tak to máte. Já, občanským jménem Václav Valášek vidím sklenici poloplnou, a Vy, poloprázdnou. Pokud jsem obecně seznámen s výsledky jeho kroků, tak na železnici se zatím vyjednaly celkem skoro miliardové slevy a pokračuje se ve výstavbě bez sankcí a na silnicích a dálnicích tomu bude nejinak. Kde jsou stavby pozastaveny, tam se čeká na opravnou cenovou nabídku a porovnání s navrhovanou cenou dle nezávislého auditu. Jaké máte výtky k jeho (manažersky nezbytně) nekompromisnímu chování?Václav

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

ale to jeho chování?a navíc je otazka jak je jeho setreni efektivni... v doprave co vim nic neusetril jen snizil vydaje (nesnizil cenu, ale zrusil vystavbu urcitych veci.)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Loterijní zákon skutečně smrdí. Jeden bojovník proti neskutečnému lobby a plýtvání se však vládě a věcem veřejným upřít nedá - Vít Bárta.

Nahlásit

-
0
+

A ještě přidám, že čím menší zájmová skupina, tím lépe organizovaná a tím více svých požadavků si "vybojuje" :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ano, tak je to v demokracii všude, viz Teorie veřejné volby.http://cs.wikipedia.org/ wiki/Teorie_ve%C5%99ejn%C3%A9_ volbyStručněřečeno, čím větší objem veřejných příjmů a výdajů, tím větší okrádání, plýtvání a nespravedlnost.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Majitelé velkých podniků investují do politických stran za účelem toho, aby mohli platit co nejmenší daně a zároveň aby dostávali z rozpočtů co největší díl formou dotací, úlev, veřejných zakázek, různých daňových prázdnin, ekologického výpalného a dalších.Struktura daňových příjmů ČR ukazuje, že občané platí v roce 2009 na daních více, než podniky.Projekt strany Věci Veřejné krásně odhalil, kdo ovládá Českou republiku. Nejsou to občané, ale investoři do politických stran s adresou Bodamské jezero, Schweiz.

Nahlásit

-
0
+