Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Jaderná hysterie, díl druhý

25. 9. 2010
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

To by mne taky zajímalo. Možná mi něco uniklo.... Ale spíš si někdo přečetl něco o "histriónském chování" a je přesvědčen, že neologismus musí mít stejnou gramatickou strukturu.Ještě častější je to u slova standard. Nevzdělanec to píše s "t" a polovzdělanec se pozná podle toho, že se to "d" naopak snaží i vyslovit :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Tak jak to bylo opraveno po mém upozornění na hrubku. Už to máte správně:)

Nahlásit

-
0
+

Že je jaderná energie do budoucnosti jediným rozumným zdrojem je jasné čím dál více lidem. Výborný článek k tématu je tady - http://vucako.wordpress.com/2010/08/27/anatomie-jedne-energetiky/ a v diskuzi je i zajímavý odkaz na přeshraniční toky výkonů on line http://www.ceps.cz/detail.asp?cepsmenu=3&IDP=418&PDM2=426&PDM3=0&PDM4=0Velice zajímavé jsou i ostatní články autora

Nahlásit

-
0
+

Dobrý den.Teď je to již správně,ale chyba byla opravena až po mém upozornění. Předtím v nadpise byla HISTERIE s měkkým i po h.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Hezký večer. A jak se podle vás píše hysterie?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Článek zajímavý, ale překladatel článku by měl asi vrátit peníze učiteli gramatiky neboť tím, že neví jak se píše HYSTERIE dehonestuje i obsah a jen s velkou nechutí jsem ho kvůli tomu přečetl.

Nahlásit

-
0
+

S temi teroristy bych byl opatrnejsi. Kdyby mi pred par lety nekdo tvrdil, ze nekdo unese dopravni letadlo a umyslne s nim narazi do mrakodrapu, take byhc mu neveril. Nekdo holt musi byt prvni.

Nahlásit

-
0
+