Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Česko podle Dělnické mládeže: bílé – a velmi chudé

29. 4. 2011
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

:) Příměr s pekařem neodpovídá již drahně let realitě, spolužák z potravinářské technologie pekař mne ujistil již před dvěma lety, že plavmo kluzmo sešli až na váhu rohlíku 65 g a že níž to bohužel nejde! A i ostatní potravináři přešli na prodej obalů, protože t jejich porce se neustále zemnují aa kelímk dostávají stále podvodnější dezign, ab vpadal co největší, ačkoliv v nich houby je.
Snad by se ale k probíhající pomalé genocidě dalo říci, že se zásadou nedat a sebrt jako jedinou se nedá skoro nikam dojít. Zboží dostává svou hodnotu až tím, že zákazníci jsou za něj ochotni a schopni za něj vydat peníze - a k tomu nesmí být co? Inu přeci finanční anémie.

Nahlásit

-
0
+

No jo, když on sociální systém nenutí lidi pracovat a tak na ty špatně placené pozice potřebujeme cizince, protože Čech vám tu práci za ty prachy dělat nebude a raději natáhne ruku. Navíc roste česká ekonomika, a to i navzdory politikům všech českých stran, a tak ČR láká i odborníky, kteří se nechytili na západě, ale přece jen si jako IT v ČR vydělají více než jako IT v Indii nebo Rumunsku. No a pak tady máme dělnickou stranu, která jako každá strana, potřebuje oslovit lidi. A ono se najde dost lidí, kteří nesnáší jiné lidi a rádi se projdou Cejlem. Navíc rasismus je starý jako lidstvo samo a silnější je jenom náboženská nesnášenlivost. Taky se najde dost pekařů, kteří rádi zvednou nájem a nastěhují do garsonky 5 cizinců, nacož začnou doplácet i ostatní nájemníci, protože nájem jde prostě nahoru. Budete byt pronajímat za 6 tisíc české rodině nebo za 8 tisíc 5 cizincům? No a na tuhle notu hrají náckové a tak nalákají dost "nadšenců" pro prvomájový průvod.

Nahlásit

-
0
+