Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Vláda má dluhy ráda: „Bojem“ s nimi může ospravedlnit cokoli!

9. 8. 2011
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Tak je pravda, ze tezko budou vyrazne horsi. Pro me ale zustava otazkou, co delat pro nejaky ten vyrazny kvalitativni krok vpred. A bohuzel me nic nenapada.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ano, já tyhle obavy chápu, taky jsem je měl. Proto jsem napsal, že už jsem se přestal bát. V nějakém jiném článku na Finmagu je velice přesně popsáno, že strach z neznáma je prostředek k ovládání mas a udržování tyranie.

Co tak hrozného by mohli noví lidé napáchat? Nejsou usazení, tudíž nemají takové možnosti nakrást, neboli přerozdělit, abych byl korektní a nemusel vysvětlovat, proč nepodám trestní oznámení. Když začnou noví lidé přerozdělovat, bude možné zvolit další zájemce o jejich posty. A pak další a tak dále... Důležitý faktor je, že nebudou mít neotřesitelnou jistotu, kterou mají dneska. A nebudou moci škodit ve velkém.

Neočekávám novou volbou spásu, očekávám, že nebude možné prohlubovat přerozdělování. Ostatně soudím, že demokracie nemůže fungovat pro všechny, masy nechtějí změny, masy chtějí pohodlí a stabilitu, hlavně nepřemýšlet a držet se proudu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Obavam se, ze i kdyby volby vyhrala nektera neusazena strana, k zadne zmene k lepsimu nedojde, nebot budou opet vladout povahove ti sami lide, byt s jinou tvari a jmenem.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

To je pořád nářků nad impotencí vládnocích kamarádíčků... Je to logický důsledek volby občanů ČR...
Proč čekat na programové prohlášení vlády? Podívejte se na program stran před volbami. Samé obecné žvásty. Pak jsou ty strany zvoleny a... Ukáže se, že obecné žvásty byly opravdu jen žvásty.

Čeká snad někdo, že reformy půjdou provést bez konkrétních návrhů zákonů? Jsou snad nějaké návrhy zákonů připravené před volbami?

Když jsou vládci na svých pozicích neotřesitelně zasazeni, změny nebo reformy nebudou. Nikdy. Já jsem se přestal bát strašení před neusazenými stranami a nezvyklými tvářemi, ani komunisté mě nestraší. Pokud nás bude více a u voleb vyjádříme svůj názor, nastanou i změny. 20 zkušeností ukazuje, že jiná cesta nepovede k výsledku.

Nahlásit

-
0
+