Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Nejmodernější IVF klinika v Praze pomáhá párům z celého světa

PR článek
PR článek
2. 3. 2022

Proč se nám miminko nedaří? To je otázka, kterou si klade čím dál více párů. EUROPE IVF je špičková reprodukční klinika, sídlící v Praze, která pomáhá párům z celého světa splnit si sen mít děti. Díky dlouhodobě skvělým výsledkům se řadí mezi světovou špičku v léčbě neplodnosti.

Nejmodernější IVF klinika v Praze pomáhá párům z celého světa
Zdroj: Europe IVF

Když se nedaří, je hlavní říct si o pomoc

Cesta k rodičovství je u každého jiná – někdo otěhotní okamžitě, jiný se snaží a pořád nic. Dnes bude řeč hlavně o druhém případu, který rozhodně není žádnou raritou. Neplodných párů totiž celosvětově přibývá. Faktorů, které k tomu přispívají, může být mnoho. Jedno je ale jasné: bez pomoci odborníka se v některých případech vysněného dítěte nedočkáte.

Komplexní péče

Na klinice Europe IVF pracuje přes 30 specialistů s mnohaletými zkušenostmi v oblasti asistované reprodukce. Párům, které k nám přicházejí, poskytujeme komplexní péči. Kombinace práce zkušených odborníků, špičkové techniky a nejmodernějších přístupů k asistované reprodukci nám umožňuje detailně diagnostikovat příčiny neplodnosti a navrhnout tak optimální způsob léčby. Každý léčený pár u nás navíc může využít poradenství v oblastech imunologie, gynekologie a andrologie. Ve spolupráci s genetickou laboratoří rovněž nabízíme možnost preimplantačního genetického testování (PGT).

Každý má svou osobní koordinátorku

O klienty naší kliniky se stará tým zkušených koordinátorek, které párům od začátku podávají pomocnou ruku. Na naší klinice jsou minimální čekací doby a vstupní konzultaci s lékařem lze absolvovat i online. V roce 2022 jsme se přestěhovali do úplně nových prostor. Ty poskytují lékařům i pacientům maximální komfort.

Špičkové technologie

Nedílnou součástí úspěchu je laboratoř, která má v Europe IVF nejmodernější vybavení. Jedním z nich je i Embryoscope – inkubátor embryí, který vytváří takové prostředí podobné těle matky. Oproti běžnému monitoringu, kdy se s embryi manipuluje, disponuje Embryoscope jak kamerou, tak mikroskopem, proto s embryi není nutné manipulovat a je jim po celou dobu dopřán dostatek klidu.

Inteligentní modul KIDScore navíc dokáže vyhodnotit životaschopnost každého z nich, což významně pomáhá v rozhodování, které z embryí nakonec embryolog vybere k transferu. Díky Embryoscope volí ta nejkvalitnější.

Léčba s darovanými vajíčky

Narozdíl od jiných států se v Česku mohou s neplodností léčit i nesezdané páry a nemohou-li být k oplodnění použity jejich vlastní pohlavní buňky, nabízí kliniky párům možnost využít dárcovské programy. Jedná se o darovaná vajíčka od mladých a zdravých žen, které musely projít řadou vyšetření. Jejich vajíčka pak pomáhají především starším ženám, u nichž použití darovaných vajíček výrazně zvyšuje šanci na úspěch. Dárcovský program je v Česku anonymní.

Social freezing a odklad rodičovství 

Díky metodě social freezing umíme ženám i mužům pomoci při plánovaném odložení rodičovství. Podstatou metody je zmrazení vajíček nebo spermií a jejich uchování k pozdějšímu použití. Nutně to přitom nemusí být z vlastního rozhodnutí. Plány na založení rodiny mohou narušit třeba zdravotní komplikace. Například před započetím onkologické léčby je uchování vajíček a spermií ve stávající kvalitě velmi důležité.  

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo