Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Antonius Caviar – výjimečný, pravý kaviár

PR článek
PR článek
28. 11. 2022

Mimořádná pozornost věnovaná všem detailům jsou zárukou trvale nejvyšší kvality kaviáru.

Antonius Caviar – výjimečný, pravý kaviár
Zdroj: Exclusive drinks

Antonius Caviar je polská značka nejvyhledávanější pochoutky na světě – pravého nepasterizovaného kaviáru. Její vynikající pověst je výsledkem mnohaleté práce na procesu chovu jeseterů a výroby kaviáru. Majitelem značky je společnost Gospodarstwo Rybackie GOSŁAWICE se sídlem v Koninu, s tradicí chovu ryb sahající až do roku 1967. Postupné rozšiřování chovu jeseterů vedlo k vybudování největší farmy v Polsku a jedné z předních farem v Evropě.

Kaviár je získáván z dospělých samic, ve věku 8–10 let, dvou druhů jeseterů: jesetera ruského a jesetera sibiřského. Proces výběru samic je velmi přísný a vyžaduje přesné znalosti, je také dohlíženo na vynikající zdravotní stav jeseterů, protože tento aspekt má velký vliv na kvalitu kaviáru. Stejně tak jedinečnost místa, kde jeseteři žijí.

Chovná farma dospělých jeseterů se nachází v Rusi, v neurbanizované oblasti, v regionu nazývaném „zelené plíce Polska“, který je zařazen do programu Natura 2000. Chovný areál přímo sousedí s přírodní rezervací Warmijský les a Napiwodzko-Ramuckým pralesem. Chovné rybníky jsou napájeny křišťálově čistou vodou řeky Łyna. Jsou zde vynikající tepelné podmínky, které jsou pro chov zdravých jeseterů nezbytné.

Znalci této legendární pochoutky, kteří sáhnou po kaviáru Antonius, si mohou být stoprocentně jisti, že každé balení obsahuje kaviár nejvyšší kvality.

Tento unikátní produkt je určen všem gurmánům, milovníkům výjimečných kulinářských zážitků, organizátorům banketů a také šéfkuchařům nejlepších restaurací, kteří chtějí obohatit své menu o exkluzivní pochoutku pro náročnou klientelu.

Kaviár je neodmyslitelně spojen s alkoholem, nejlépe se páruje s Champagne nebo kvalitní vodkou.

Kaviár ze sibiřského jesetera, jikry se vyznačují intenzivním aroma, barva bývá v odstínech uhlově černé až světle hnědé, připravuje se tradiční metodou Malossol.

Kaviár z ruského jesetera, má jedinečnou plnou chuť s jemným nádechem ořechů, barva je šedá, hnědá a olivová se zlatými odlesky, připravuje se tradiční metodou Malossol.

Přesvědčte se sami a objednejte na www.exclusivedrinks.cz

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo