Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Éra sluchátek přes hlavu je zpět. Bang & Olufsen představují Beoplay HX

PR článek
PR článek
27. 8. 2021

Potřebujete se soustředit na on-line konferenci. Jedno dítko poslouchá přednášku z fyziky, druhé sjíždí pátý díl seriálu. Ve změti zvuků se člověk soustředí jen těžko. i vy jste asi během minulého roku zjistili, jak důležitá můžou být kvalitní sluchátka.

Éra sluchátek přes hlavu je zpět. Bang & Olufsen představují Beoplay HX
Zdroj: Bang & Olufsen

Bang & Olufsen uvádí na trh sluchátka Beoplay HX pro silný, autentický zážitek z poslechu, vybavená digitální technologií ANC (aktivní potlačení hluku), s výdrží baterie až 35 hodin a maximálním komfortem při používání. Bang & Olufsen dokazují, že jsou experty na zvuk, design a řemeslné zpracování svých výrobků.

„Naším cílem je vývoj těch nejlepších audioproduktů, které našim zákazníkům poskytnou fantastický poslechový zážitek, nejvyšší komfort a skvělé uživatelské rozhraní. Vycházíme vstříc jejich potřebám a požadavkům, ať už tráví celý pracovní den on-line nebo cestují – ať za prací, nebo zábavou. S našimi sluchátky můžou uniknout každodennímu hluku a užít si výjimečný zvukový zážitek,“ říká Christoffer Poulsen, šéf výroby Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen

Vynikající zvuk

Beoplay HX poskytují kvalitní zvuk díky dvěma 40mm reproduktorům s neodymovými magnety a basovými porty, které zajišťují optimální vyvážení zvuku. Čtyři vestavěné mikrofony zabezpečí kvalitní přenos hlasu během hovorů. Sluchátka využívají inteligentní technologii zlepšující kvalitu WiFi signálu (beamforming) a jejich baterii zaručí až 35 hodin provozu, což odpovídá pěti pracovním dnům bez nutnosti dobití.

Bang & Olufsen garantují dokonalejší přenos hovoru a nerušený poslech díky vylepšené technologii digitálně adaptivního aktivního potlačení hluku, která pomáhá odstínit nežádoucí ruchy z okolí, aniž by se snížila kvalita přenášeného zvuku. Díky mobilní aplikaci Bang & Olufsen můžou uživatelé na svém telefonu, tabletu či notebooku snadno ovládat nastavení zvuku, přednastavení ANC a další parametry. Samozřejmostí je i možnost ovládání základních funkcí přímo na sluchátkách.

Maximální pohodlí

Při nošení sluchátek je zásadní pohodlí a designéři Beoplay HX dobře vědí, že ho zákazníci ocení. Vyvinuli proto odlehčená sluchátka s pevnou a ergonomickou konstrukcí, která lze bez problému nosit celý den. Díky inovovanému hlavovému mostu se snadno přizpůsobí různým velikostem a tvarům hlavy.

Sluchátka jsou vyrobena z kvalitních materiálů. Vnitřní strana mušlí je z nejjemnější jehněčí kůže a paměťové pěny, která zaručí dokonalé přizpůsobení uchu uživatele. Na vrchní část hlavového mostu je použita hovězí useň, jeho spodní část je kryta úpletovou tkaninou. Sluchátka se dodávají v textilním pouzdře, které je chrání před poškozením.

Vylepšená technologie

Sluchátka Beoplay HX byla vyvinuta tak, aby baterie vydržela až 35 hodin provozu, což významně převyšuje možnosti konkurenčních výrobků. Umožňují rychlé, silné a stabilní spojení přes Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair a Made for iPhone (MFi). Produktové nastavení je kompatibilní s operačními systémy Android i Apple.

Bang & Olufsen

Dokonalé řemeslné zpracování

Společnost Bang & Olufsen je proslulá typickým skandinávským designem a perfektním řemeslným zpracováním svých produktů. K výrobě luxusních sluchátek Beoplay HX byly proto použity pouze kvalitní materiály, od nejjemnější kůže po blyštivé hliníkové povrchy, které zajišťují atraktivní vzhled sluchátek ipohodlné užívání. Sluchátka jsou lehká a pevná zároveň. Úchyty mušlí jsou z eloxovaného hliníku, disky jsou upravovány technologií diamantového odstřeďování a orámovány jsou pásem z recyklovaného plastu, který vytváří kontrast mezi lesklými a matnými částmi.

Sluchátka se dodávají v antracitově černé, pískové a v odstínu timber (dřevo). Výrobcem poskytovaná záruka tři roky od registrace podtrhuje kvalitu, kterou můžou zákazníci očekávat, pokud si sluchátka Bang & Olufsen zakoupí.

Bang & Olufsen

Značku luxusních audio zařízení založili v roce 1925 v dánském Strueru Peter Bang a Svend Olufsen, jejichž zápal a vize dodnes zůstávají součástí společnosti. Téměř celých sto let posouvali Bang & Olufsen kupředu audiotechnologie a vždycky stáli v čele inovačních procesů celého odvětví.

I dnes je značka Bang & Olufsen charakteristická jedinečnou kombinací dokonalého zvuku, nadčasového designu a skvělého zpracování. Jejich inovativní výrobky se prodávají po celém světě v obchodech Bang & Olufsen, na bang-olufsen.com a u vybraných prodejců. Společnost má okolo 900 zaměstnanců a funguje ve víc než 70 zemích. S akciemi Bang & Olufsen se obchoduje na burze NASDAQ.

Bang & Olufsen
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
1
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo