Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pusťte si do uší bestsellery Audioteky s 50% slevou

PR článek
PR článek
14. 6. 2021

Zpověď „lovce ekonomik“ o zákulisí geopolitické krize, návod na úspěch podle desatera Apple nebo dílo odhalující nové poznatky o holokaustu. To je jen zlomek hitů, které nabízí Červen měsíc audioknih.

Pusťte si do uší bestsellery Audioteky s 50% slevou
Zdroj: Audioteka.cz

Audioteka vstoupila do povědomí jako největší platforma s audioknihami v Česku, aktuálně tu najdete více než 6500 titulů. Společnost se už čtvrtým rokem připojuje k projektu Červen měsíc audioknih  a v jeho rámci do 30. června nabízí české i zahraniční bestsellery za poloviční cenu. Máte tak správný čas pořídit si výbavu na letní dovolenou, která vám nezatíží rozpočet a přinese nové zážitky i vědomosti.

Ať už máte rádi populárně naučná díla, motivační příběhy, detektivky nebo historii, tituly Audioteky vás dostanou svým zpracováním. Audioknihy mají špičkovou kvalitu zvuku. Namlouvají je uznávaní interpreti a herci jako například Ivan Trojan, Vanda Hybnerová nebo Otakar Brousek mladší. U každého díla přitom najdete ukázku nebo až 50minutovou kapitolu k poslechu zdarma, abyste se ještě před zakoupením přesvědčili, že vám vyhovuje.

Snadno vybírat, stahovat a přehrávat můžete v aplikaci Audioteka, která má řadu užitečných funkcí. Například s podporou Apple Car Play a Android Auto si příběhy dopřejte i v bezpečí za volantem auta. V aplikaci lze také zrychlovat přehrávání nebo nastavit režim spánku pro automatické vypínání a zapínání poslechu.

Akční nabídka se průběžně obměňuje, Audioteka každý týden uvádí stovku nových titulů. Za nás jsou sázkou na jistotu tipy, které dlouhodobě bodují v žebříčku TOP oblíbených audioknih sezóny:

Zdroj Audioteka.cz

John Perkins: Zpověď lovce ekonomik

Proč se vedou války a probíhají revoluce? Jasnou odpověď na to má bývalý „lovec ekonomik” John Perkinks. V audioknize odhaluje pravdu o placených profesionálech, kteří přelévají biliony dolarů od Světové banky, Americké agentury pro zahraniční rozvoj a dalších organizací zahraniční „pomoci“ do sejfů korporací a kapes bohatých rodinných klanů. 13. komnatu amerického establishmentu otevírá světový bestseller v podání Zbyška Horáka.

Zdroj Audioteka.cz

Ken Segall: Šíleně jednoduché

Steve Jobs dokázal, že nejmocnější sílou v byznysu je jednoduchost, a to nejen v oblasti designu. Právě posedlost jednoduchostí odlišuje Apple od konkurentů a Ken Segall jakožto přímý účastník dění ve společnosti předkládá deset základních prvků, které dovedly Apple k fenomenálnímu úspěchu – a které můžete využít i vy k lepším výsledkům v podnikání. Nemluvil Luboš Ondráček.

Zdroj Audioteka.cz

František Niedel: Krajina nočních jezdců

Je rok 1422, boj katolíků proti husitům nabírá na intenzitě. Každý mění strany i vyznání podle toho, jak se mu to hodí. Uprostřed tohoto chaosu stojí Hynek Tas z Boru, věrný své víře, a hlavně svým lidem. Dostává nabídku spojenectví pyšného Oldřicha II. z Rožmberka, ale i do té doby už zcela slepého, ale stále obávaného Jana Žižky z Trocnova. Pro koho se rozhodne? A jak mu to ovlivní život...? Vypráví Dušan Sitek.

Zdroj Audioteka.cz

Timothy Snyder: Černá zem

V Osvětimi zahynul zhruba milion židovských mužů, žen a dětí. Na východě Polska, v Pobaltí, na Ukrajině a v Bělorusku jich bylo vyvražděno téměř pět milionů. Slavný americký historik líčí holokaust historicko-politickou analýzou, která odhaluje další pohled na pokroucené dějiny druhé světové války. Místy až mrazivého díla autora, který za svou tvorbu získal spoustu mezinárodních cen, se ujal zkušený Pavel Rímský.

Více informací o nabídce najdete na www.audioteka.cz

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
4
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo