Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Dárek od redakce: Tištěný Finmag na půl roku zdarma pro prvních 100 nejrychlejších

redakce Peníze.CZ
redakce Peníze.CZ
24. 12. 2015
 10 390

Ježíšek dorazil i k nám. A něco vám tu nechal!

Dárek od redakce: Tištěný Finmag na půl roku zdarma pro prvních 100 nejrychlejších

Upoutávku na tenhle článek nenajdete na žádné sociální síti ani partnerském webu. Pokud ho tedy právě čtete, vidíte o pár řádek níž výrazné tlačítko (a po klinutí na něj kontaktní formulář), znamená to, že jste si i na Štědrý den našli chvíli podívat se, co je nového na našem webu. Rádi bychom vás za to odměnili.

Pokud nám necháte své jméno, příjmení e-mail a kontaktní adresu a patříte mezi sto nejrychlejších, přijde vám koncem ledna do schránky časopis, který nás baví psát i číst a na který jsme opravdu pyšní. Věříme, že se bude líbit i vám.

Na co se můžete těšit? Jako drobnou ochutnávku si na této stránce můžete prohlédnout jedno ze starších čísel časopisu. Najdete v něm mimo jiné skvělý rozhovor s Michalem Horáčkem nebo zajímavou reportáž z pražské chudinské čtvrti Slatiny. Už teď víme, že nabité bude i lednové číslo, těšit se můžete třeba na Liběnu Rochovou nebo Vladimíra Franze, ale povídali jsme si také s českým dronovým start-upem, který chce pomáhat při záchraně životů, nebo s českými výrobci zbraní.

Pokud byste si časopis předplatili klasickou cestou, zaplatili byste za každé číslo 59 korun (při půlročním předplatném). Vy nebudete půl roku platit ani korunu. Samozřejmě ale budeme rádi, pokud vás tři čísla zdarma nalákají, když nám zůstanete věrní i nadále a časopis si předplatíte.

Naše nabídka je časově omezená a platí pouze na Štědrý den. Nezapomeňte se proto přihlásit včas. Veselé Vánoce!


Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
redakce Peníze.CZ

redakce Peníze.CZ

Jsme největší web o osobních financích v Česku. Přinášíme aktuality, praktické návody, kalkulačky a další přehledy. Do rodiny vydavatelství NextPage Media s námi patří i Finmag, Heroine a Footbal Club.... Více

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo