Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Nakládačky

Finmag.cz
Finmag.cz
23. 9. 2015

Okruková sezóna je celý rok. Podáváme to nejkyselejší z minulého týdne.

Nakládačky
-
+20
+

Právě jste si potykal s Milošem, protože to tak chtěl Miloš, protože byste se Milošovi mohl hodit, protože toho Miloš furt nemá dost a chce kandidovat i v dalších prezidentských volbách. Stejně je to nejvíc! Fakt! Ráno vůbec nic nepotřebujete.

-
+20
+

Vytáhnete pytlík trávy a popadnou vás roupy… Vytáhnete pytlík, nakrmíte mrtvé prasátko a jdete spát. Ráno si nic nepamatujete.

-
+20
+

Už tenkrát jste to řekl nejlíp na světě, takže teď vám nezbývá než to nejlíp na světě odcitovat. Mohl byste to taky nejlíp na světě zazpívat, ale nechcete se připravit o ten okamžik, kdy Karel Gott zase řekne Tak letos jsem to opravdu nečekal. Před spaním už tedy jen otevřete namátkou Rok sedmý nebo Zápisky z cest a pilně si podtrháváte to nejlepší z nejlepšího, tedy z vás. Aby o vás zítra taky někdo mluvil.

-
+20
+

Zalijete ego oslavnými posty na facebooku Islám v ČR nechceme. Dostanete chuť. Proklikáte pár oblíbených interracial bondage videí na youporn. S kapesníkem a přijdou výčitky. Zalijete ego oslavnými posty na IvČRN. Dostanete chuť. Proklikáte pár oblíbených interracial bondage videí na youporn…. Unavený usínáte s kapesníkem a výčitkami. Ráno je strašné, došel infadolan a na obloze – sluníčko.

-
+20
+

 „Udělal jsem strašnou hloupost a dobře si uvědomuji, že pro moje chování neexistuje omluva. Přesto bych se omluvit chtěl – a to jak trenérům a spoluhráčům, vedení a partnerům klubu, fanouškům Viktorky i všem těm, kteří mi například v dresu národního týmu drží palce. Mrzí mě, že jsem tolik lidí zklamal, a je mi jasné, že jejich důvěru budu zpět získávat velmi dlouho. I tak se o to ale pokusím.“

Hmmm, dojemný, citlivý, dospělý… Tohle se mi fakt povedlo. Budou prémie. Snad to ten blbec na hřišti nepodělá… Ráno nutně potřebujete krabičku startek. 

-
+20
+

Snažíte se zachovat jako chlap a provést sepukku. Zatím se vám podařilo rozpárat starožitné hradní kanape, vycpaného medvěda, několik svázaných ročníků Přítomnosti a trenky doličné. Zase jste to zpatlal.

Ráno se probudíte zbrocený potem a zařeknete se, že už nikdy nebudete před spaním číst Novinky.

-
+20
+

Amerika je tak smutná země! Pár let jí proto potajmu vylepšujete atmosféru rajským plynem z výfuků – a co z toho máte? Směje se klaun Ronald McDonald konečně aspoň trochu od srdce, válí se socha Svobody smíchy na zemi? Ne! Pošlou na vás kontrolu, odhalí vaše elektronické zapíradlo emisí, vyhrožují miliardami v pokutách a zašlapou vám akcie do bláta. I Německo je teď smutná země.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
1
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Finmag.cz

Finmag.cz

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo