Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Chystají se tepláky zn. Havel

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
5. 8. 2015

O budoucím úspěchu rozhodne možnost zneužít značku. Pochopitelně ne dopravní.

Pozitivní zprávy: Chystají se tepláky zn. Havel
-
+9
+

Srážka s rekreačním běžcem vám může pokazit celý den. Své o tom ví sedmnáctiletý Polák, který se vydal do České republiky, aby se zde nedaleko Českého Těšína v lese oběsil a nedělal tak binec doma. Všechno šlo podle plánu, dokud visícího a chroptícího mladíka neobjevila jakási joggující paní a nezachránila mu život. Ten už určitě do Česka nepřijede.

-
+9
+

Indické Ministerstvo komunikací a informatiky přikázalo internetovým providerům zablokovat veřejnosti přístup k 857 pornoserverům. Ve srovnání se stamiliony frustrovaných Indů hrnoucích se na naše wifiny je pár tisíc pohublých Syřanů slabým odpoledním čajíčkem.

-
+9
+

Ještě k těm loupeživým hordám: o azyl v Česku letos požádalo už 885 cizinců, což je zhruba průměrná návštěva na utkání nejvyšší české fotbalové ligy. Že se jednalo především o Ukrajince, Kubánce a Rusy už ani nemá cenu připomínat. Je to apokalypsa a Ovčáček už by měl prezidentovi pomalu začít leštit kanón.

-
+9
+

Nadace Vize 97 Dagmar a Václava Havlových žádala licenční poplatek 1000 eur za to, že v izraelské Haifě pojmenovali po Václavu Havlovi náměstí. Nakonec od vymáhání upustila. Trochu mě s tím poplatkem zaskočili, zrovna jsem chystal uvést na trh tepláky se stejným názvem.

-
+9
+

Náš milovaný Kim Čong-un dostal od indonéské organizace Sukarno cenu míru za boj proti neokoloniálnímu imperialismu. Před ním již toto ocenění získali například Mahatmá Gándhí nebo barmská disidentka Su Ťij. Z celého srdce blahopřejeme. Teď už stačí jen říct, že jaderné zbraně jsou špatné, a dostane i Nobelovku.

-
+9
+

Tunel Blanka se podle vedení pražského magistrátu otevře 20. září. Rok bude upřesněn napřesrok.

-
+9
+

Přes 800 špičkových světových atletů mělo mezi lety 2001 a 2012 podezřelé dopingové nálezy a dělá se z toho zase strašná aféra. Kdyby byl doping legalizován, viděli by diváci ještě lepší výkony, do sportu by proudila hromada peněz z farmaceutických firem a jistě by z toho měl nakonec prospěch i řadový pacient. Prostě něco jako Pohár konstruktérů ve Formuli 1. To musím všechno vymyslet já?

-
+9
+

Server lidovky.cz přinesl exklusivně informaci, že se Kateřina Hrachovcová vyfotila u rybníka. Podle zveřejněných fotografií se to opravdu stalo.

-
+9
+

Číňani nejsou pitomci a tak alkohol nepančují metanolem, ale viagrou. Kouzelný prášek přidali do tisíců lahví a zákazníkům tvrdili, že jejich kořalka má schopnost uchovat člověku zdraví. Kdyby to lihový boss Březina dělal taky, místo basy by vyhrál příští volby.

-
+9
+

Ve středu se v liberecké zoo narodila krásná a silná žirafa Rothschildova. Daří se jí báječně a dostala jméno Anastasia, což je super, protože je to podobné jako Anastacia, která je taky krásná a má velká prsa.

Úvodní Václav ustřižen ze snímku Jana Heroda, který jsme zakoupili na Shutterstocku

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo