Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Řekové se ke svým penězům dostanou

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
22. 7. 2015

Pokud tedy budou mít k dispozici dost stíhaček.

Pozitivní zprávy: Řekové se ke svým penězům dostanou
-
+9
+

Kněz Grzegorz z polské Bydhoště zavolal policii na jednu ze svých oveček, pětapadesátiletou Barbaru, jelikož na jeho bohoslužbách zpívala strašně falešně, navíc nejhlasitěji ze všech, a ještě to prokládala záchvaty kašle. Prý to snášel celých osm let a už nemůže dál. Božské trpělivosti vás holt ani v semináři nenaučí.

-
+9
+

Nezávislá americká zbrojní expertka Melissa Hanhamová si prohlédla oficiální fotografie z návštěvy Kim Čong-una v pchjongjangském biotechnickém institutu a vydedukovala, že se v laboratořích může vyrábět anthrax pro armádu, jelikož tam mají zkumavky, křivule a baňky. V tom má jistě pravdu, může. Přesto se nějak nelze zbavit pocitu, že jsme americké experty na chemické a biologické zbraně zaznamenali už dřív v souvislosti s nějakým velkým podvodem.

Jo už vím před ruhým útokem na Irák to bylo.

-
+9
+

David Rath přednesl minulý týden u soudu svou závěrečnou křeč. V projevu, který trval jedenáct hodin, si stěžoval na to, že proces trvá příliš dlouho.

-
+9
+

„Politici jenom mluví a nic nedělají.“ To neřekl Andrej Babiš, ale republikánský prezidentský kandidát Donald Trump. Je to báječný člověk a všichni kromě jeho vlastních spolustraníků ho mají rádi. Zatímco se republikáni snaží získat důležité hlasy od hispánců, Trump prohlásil, že Mexikánci jsou lupiči, pašeráci a násilníci. Pak si dal na volební plakát na pozadí americké vlajky pochodující jednotku SS a vietnamským veteránům oznámil, že pět let v severovietnamském zajetí podle něj není žádné hrdinství. Jestli nakonec vyhraje, budou mít USA vlastního Miloše a celý svět spoustu nebezpečné zábavy.

-
+9
+

Policejní člun na přehradě Jesenice u Chebu přejel plavce, muž bohužel nehodu nepřežil. Případ vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů. Na základě předchozích zkušeností předpovídáme, že policisté postupovali v souladu s interními předpisy a nebohý muž plaval na červenou.

-
+9
+

Barack Obama jako první americký prezident navštívil federální věznici. To jsou ty kulturní rozdíly. U nás jste buď museli jít do basy předtím, než jste se stali prezidentem, anebo byste do ní měli jít hned po tom, co jste jím být přestali.

-
+9
+

Přestože nás mainstreamová média krmí zkazkami o tom, že Řekové se kvůli omezení výběrů z bankomatů nedostanou ke svým penězům, není to vůbec žádná pravda. Stačí, aby sedli do stíhačky F-16 a zaletěli si vybrat do Turecka, jako to o víkendu udělal jeden řecký pilot. Přistál na nepoužívaném letišti ve městě Söke, letadlo schoval do hangáru, skočil si do bankomatu pro dva tisíce euráčů a vrátil se zpátky. Inu – voják se stará, voják má.

-
+9
+

Britský bulvární plátek The Sun zveřejnil krátký film z roku 1933, na němž sedmiletá budoucí královna Alžběta II. hajluje. Holčičku podle všeho nahecoval její střelený strejda Edward. Chtěl bych říct, že jsem v mládí také hajloval (zpravidla tehdy, když jsem nebyl vylosován k partyzánům). A taky mám doma první desku Orlíku. A maturoval jsem z němčiny. A jeden můj děda makal pro KGB a druhý prý pro StB. A jedna babička měla revma z toho, jak na motorce objížděla kulaky a nutila je vstoupit do JZD. A druhá babička je hluboce věřící katolička. A imigranti mi nevadí. Chudák nudná Alžběta.

-
+9
+

Vicepremiér Pavel Bělobrádek v sobotu během návštěvy Bavorska uctil památku obětí odsunu Němců z Československa. Můžeme si o Bělobrádkovi myslet cokoliv, ale už jen skutečnost, že tímto gestem doběla vytočil české bolševiky, ukazuje, že udělal správnou věc. Dnes palec bez ironie.

-
+9
+

Žirafa Rothschildova je býložravec a spotřebuje denně až 60 kg potravy. Kvůli výšce špatně žere trávu, vyhovuje ji spíše potrava ve výšce dvou až šesti metrů nad zemí. Výborně se proto hodí k údržbě živých plotů. To se celkem málo ví.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Úvodní obrázek pochází ze sbírek Shutterstock.com. Známku oskenoval pan Lefteris Papaulakis a trvá na tom, že se to má svět dozvědět. Doufáme, že ke svým deseti korunám, které mu za použití skenu Shutterstock vyplatí, se pan Papaulakis dostane rychle a bez problémů.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (1)

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo