Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Severokorejská střela zemřela hlady

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
13. 5. 2015

Jako každou středu jsme tu s nákladem pozitivních zpráv z domova, ze světa a přilehlého vesmíru.

Pozitivní zprávy: Severokorejská střela zemřela hlady
-
+10
+

Tomio Okamura vystoupil z hnutí Úsvit a společně s věrným Radimem Fialou požádali na ministerstvu vnitra o registraci nového hnutí s názvem Svoboda a přímá demokracie s.r.o. Snad bude SPRD finančně stejně úspěšný, jako Úsvit, který se ukázal být Okamurovou nejvýnosnější firmou.

-
+10
+

Andrej Babiš si v rozhovoru pro iHNed.cz postěžoval, že je neustále sledován pro podezření ze střetu zájmu a jeho firmy tím strádají. Dokonce musí rozprodávat své pozemky, jako například teď na Benešovsku, kde je bída donutila střelit půdu pro připravovaný obchvat Olbramovic za osminásobek původní ceny. Za to ale Andrej nemůže, to umožnil ten zlý zákon schválený loni.

-
+10
+

Ministr školství Marcel Chládek se rozhodl předejít ostudě při předávání dekretů nově jmenovaným profesorům a celou trachtaci zrušil. Většina rektorů se totiž na protest proti prezidentovým obstrukcím se jmenováním tří nových profesorů odmítla zúčastnit. Jako odvetný úder připravuje Chládek očipování všech vysokoškolských pedagogů.

-
+10
+

Severní Korea provedla test nové balistické rakety vystřelené z útočné ponorky. Střela, jež byla vyvinuta z osobní iniciativy samotného Kim Čong-una, zemřela hlady ještě za letu.

-
+10
+

Britský premiér David Cameron, jehož konzervativci vyhráli parlamentní volby, slíbil, že v roce 2017 uspořádá referendum o setrvání Británie v Evropské unii. Jsme zvědavi, kolik opakování bude třeba, než se dosáhne správného výsledku.

-
+10
+

Moskevská radnice zamítla návrh na postavení pomníku zavražděnému opozičnímu politikovi Borisu Němcovovi. Správně. Kdyby se měl stavět pomník každému zavražděnému Putinovu kritikovi, za chvíli by v Moskvě ani nebylo kde zaparkovat.

-
+10
+

Muzeum sexu nabídlo Monice Lewinské za šaty potřísněné Billem Clintonem milion dolarů. Jestli si chcete taky vydělat, nesmíte si dvacet let prát věci.

-
+10
+

Syrská královna krásy Sarah Nakhlehová je přesvědčená, že prezident Asad by neublížil mouše, jelikož je přece doktor. Z Brazílie se ozvali svědci, kteří z hrobky s nápisem Mengele zaslechli smích a slova „… und vor allem den Weltfrieden!“.

-
+10
+

David Rath, který před týdnem spadl z bicyklu, má pohmožděné rameno a kvůli otřesu mozku trpí výpadky paměti. Například si vůbec nepamatuje, že byl hejtmanem.

-
+10
+

Indonéská policie zatkla muže, který pašoval dvacet živých papoušků nacpaných do petlahví. Ve Španělsku zase odchytili ženu, jež vezla v příručním kufru chlapečka z Pobřeží slonoviny. Teď už chybí jen žirafa Rothschildova v tubusu na diplomy a jsme komplet.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:


=Úvodní obrázek: James Francis / Shutterstock.com

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo