Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Vědci zkoumali štěstí

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
29. 4. 2015

České štěstí si v mezinárodní konkurenci prý nevede špatně, je těsně za třetí desítkou. A to není jediná pozitivní zpráva, kterou dnes přinášíme.

Pozitivní zprávy: Vědci zkoumali štěstí
-
+13
+

Není příliš časté, aby se do učebnic jazyka českého dostal výrok činného politika. Teď se to podařilo Martinovi Komárkovi z hnutí ANO, který obohatil kapitolu Co jsou to řečnické otázky? svým výrokem v rozhovoru pro časopis Týden. Zněl: „Opravdu si myslíte, že jsem trotl?“ Gratulujeme.

-
+9
+

V nové stanici metra A Bořislavka nejezdí výtahy. Může za to prý vítr foukající do šachty takovou silou, že dochází k poruše funkce bezpečnostních spínačů dveří. Od června budou stávající zdviže nahrazeny Cimrmanovým důlním výtahem. Pokud by náhodou v podzemí nastalo hromadění cestujících, budou povoláni portýři ze stanice Nádraží Veleslavín a přebytečné vozíčkáře, kočárky a staré lidi vynesou po schodech.

-
+9
+

Kancléři Mynářovi hrozí až padesátitisícová pokuta za to, že v roce 2014 neodevzdal majetkové přiznání. Pokud Mynář v přestupkovém řízení neuspěje, bude muset být necelé dva týdny o hladu.

-
+10
+

Podle dubnového průzkumu CVVM se nejvyšší důvěře ze stranických politiků s podporou 54 procent těší Andrej Babiš. Gratulujeme.

-
+9
+

Pokud se jednou také chcete stát v Česku nejdůvěryhodnějším politikem, je nezbytné, aby vaše partnerka začala do vlasti pašovat kabelky a nechala se u toho chytit. Gratulujeme.

-
+9
+

Nejhorší den svého života prožila minulý týden dle svých slov milionářka Paris Hiltonová. Pošla jí čivava.

-
+10
+

Vědci zkoumali štěstí. Zjistili, že nejšťastnější zemí na světě je Švýcarsko a nejnešťastnější Togo. Slováci jsou až 45. a Poláci 60. Už jen tato informace katapultovala nás Čechy na krásnou 31. příčku.

-
+9
+

Muž v Chrudimi ztratil čepici. Naštvalo ho to tak, že si vyhlídl na parkovišti stojící auto a vztekle mu loktem rozbil zadní okénku, přičemž si poranil ruku. Buď měl svou čapku opravdu tak rád, nebo za to mohlo těch 3,49 promile, které nafoukal policajtům.

-
+9
+

Ředitel muslimské školy v Melbourne údajně zakázal dívkám při tělocviku přespolní běh, neboť by podle něj tímto způsobem mohly přijít o panenství. Pokud tohle vypadne z ředitele školy, bojím se, s čím přijde bývalý učitel fyziky, který teď velí Islámskému státu.

-
+9
+

Nejvoňavějším a nejrychlejším supermarketem roku 2015 se zřejmě s přehledem stane Albert v Náchodě. Ochranka tam názorně na jednom bezdomovci předvedla, co se stane, když mezi regály budete smrdět příliš dlouho. Na otravného muže si tam jeden tajný agent se sluchátkem v uchu a nepadnoucím obleku najal kamaráda vyhazovače, který Litevce bez domova umlátil k smrti. Je už všem jasné, jak se chovat v Albertu?

-
+9
+

Jednou za čas si můžeme i my tady dopřát opravdovou nefalšovanou pravou pozitivní zprávu. Bohatý developer Evžen Korec zachránil zadluženou táborskou zoo a zavázal se, že ji bude i nadále provozovat a rozvíjet. Po přehlédnutí seznamu táborských zoozvířat bychom mu jen chtěli říct, že bez žirafy Rothschildovy to vůbec žádná zoo není a že pěkně naletěl. Evžene, kup žirafu!

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo