Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Fronty na banány jsou zpět!

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
8. 4. 2015

Už zase se stojí fronty na banány. Budoucnost se jeví v krásných barvách.

Pozitivní zprávy: Fronty na banány jsou zpět!
-
+9
+

Výletní loď Costa Concordia, která před třemi lety ztroskotala u italských břehů, převážela na palubě zásilku kokainu pro kalábrijskou mafii ’Ndranghetu. Ukázaly to odposlechy mafiánů. Zřejmě nebude náhoda, že kapitán Schettino, který loď potopil, měl kokain i ve vlasech. Po tomto mrzutém incidentu začala ’Ndrangheta přepravovat drogy raději v banánech.

-
+9
+

Prodloužení linky A pražského metra slavnostně otevřela s úsměvem na tváři primátorka Krnáčová s premiérem Sobotkou po boku. Sobotka dokonce přislíbil, že s dalším rozvojem pražské dopravní infrastruktury by mohl v budoucnu vypomoci i stát. Šestikilometrová stavba trvala šest let a stála zhruba 20 miliard korun. Škoda, že se tak šetřilo. Kdyby přihodili ještě dvacku, mohli mít lidé k dispozici schodiště krytá před deštěm a v přestupní stanici Nádraží Veleslavín i eskalátor. Na druhou stranu lze nyní snížit nezaměstnanost vytvořením šesti pracovních míst pro nosiče kufrů a pohůnky s deštníky.

-
+9
+

Již rozštěpené původně devítičlenné hnutí Úsvit se dále štěpí. Tentokrát už asi na atomy.

-
+9
+

Somálští teroristé zavraždili na keňské univerzitě na 150 lidí neozbrojených lidí. Státníci tzv. vyspělých zemí se teď svorně modlí, aby mezi obětmi nebyl žádný karikaturista a oni nemuseli vyrazit až do Afriky na další stometrový pochod jednoty.

-
+9
+

Ministr financí Babiš vyrazil s dětmi na prázdninovou lyžovačku, díky čemuž muselo být na příští týden přesunuto jednání o zákonech, vyžadujících jeho přítomnost. To se nelíbilo Miroslavu Kalouskovi, který pronesl pár svých standardních sarkastických poznámek a vynutil si přerušení schůze. Kalouskovy výroky nejprve na svém facebooku komentoval poslanec ANO Martin „Indulona“ Komárek slovy Kalousek je chasník a asi byl zas nacamranej a o den později si z hor na twitteru přisadil i sám řepkový král řka Radši budu s rodinou na horách než ve Sněmovně poslouchat ožralého Kalouska. Kdyby toto moudro napadlo Babiše rok před volbami, mohl dnes lyžovat po celý rok a my bychom nemuseli mít ve vládě a Sněmovně a na magistrátech sebranku buranů nevidících si do huby.

-
+9
+

Do pražského Lidlu dorazila zásilka kalábrijských banánů.

-
+9
+

Svému zakladateli a předsedovi Andreji Babišovi dluží hnutí ANO 65 milionů korun. Hnutí by se mělo začít bát. Tomio dluží Úsvitu jen pár set tisíc a ti holomci ho bez pardonu vyrazili. Tak aby se teď Andrej taky nenaštval a nezačal rozhodovat sám bez široké vnitrostranické diskuze, jak tomu bylo dosud.

-
+9
+

Francouzský senát odmítl návrh zákona, podle něhož měli být zákazníci prostitutek pokutováni částkou až 1500 eur. Kdepak poslanecké platy, tohle je teprv ten pravý střet zájmů.

-
+9
+

Velvyslanec USA v ČR Andrew Schapiro se vyslovil, že ani jemu ani jiné zemi nepřísluší, aby českému prezidentovi radili, co má a co nemá dělat, nicméně vyjádřil svůj názor, že Zemanova účast na ruské vojenské přehlídce je v současné době poněkud vachrlatá. Miloš to pochopil po svém a Shapirovi vzkázal, že mu nemá radit a že dveře na Hrad jsou pro něj uzavřeny. Jak na tiskovce z archivu uvedl mluvčí Ovčáček, „velvyslanec Shapiro se po tomto sdělení zhroutil a s pláčem uprchl do USA“.

-
+9
+

Světová banka varuje, že Rusku hrozí velká recese. Aha, tak vleklá. Vleklá.

-
+9
+

Dvojici smrtelně jedovatých kober černých adoptoval v pátek v ZOO Dvůr Králové nad Labem speciální tým pro boj s organizovaným zločinem na poli finanční kriminality, takzvaná daňová Kobra. Odborníci na marketing se shodují, že Kobra měla raději adoptovat jiné, sympatičtější zvíře. Ideálně nějaké s velkým rozhledem.

-
+9
+

Pražská policie zatkla o víkendu Francouze, který měl u sebe nabitý samopal a banán. Muž před policisty ale stihl banán spolknout a předávkovat se, takže nejprve musel být převezen do nemocnice a pak až do cely.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • V první, osvětové části se budu věnovat hrám s tématikou jídla a pití. Ve druhé, rovněž osvětové části se budu věnovat otázce, jak jídlo a hry vhodně skloubit.
    Hry k jídlu
  • Zpravodajské vysílání veřejnoprávní České televize je plně pod kontrolou tajné organizace Svobodní vlekaři.
    Kdo letos ovládá ČT

  • Exkluzivní Pozitivní zprávy ze Slovenska
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo