Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Primátorka o level dál. A další dámy na tahu

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
1. 4. 2015

Ani květinou! I když je to třeba fuška.

Pozitivní zprávy: Primátorka o level dál. A další dámy na tahu
-
+9
+

Na Slovensku se řeší, že si prezident odskočil z Bratislavy na víkend za rodinou do Popradu vládním letadlem. Daňové poplatníky to mělo stát v přepočtu asi 130 tisíc korun. Prezident se hájí, že mu cestu letadlem doporučil ministr vnitra, neboť cesta vlakem by prý přišla Slováky výrazně dráž. Musela by se zabezpečit všechna nádraží, podjezdy, tunely atd.

Tolik humbuku pro nic. Náš prezident poletí na soukromou návštěvu vojenské přehlídky až do Moskvy taky vládním letounem, a nikdo to tady neřeší. I když – možná ho sveze Kellner jako posledně a zaplatí to na úrocích jen klienti HomeCreditu.

-
+9
+

Ministerstvo spravedlnosti se jménem justice omluví bývalým poslancům ODS Petru Tluchořovi, Marku Šnajdrovi a Ivanu Fuksovi za nezákonné stíhání z roku 2013. Oni se na oplátku zřeknou vymáhání milionového odškodného. Škoda, mohli je vyplatit těmi „desítkami kilogramů zabaveného zlata“. Ale to se asi buď ztratilo, nebo nikdy neexistovalo.

-
+9
+

Nigerijská armáda v pátek oznámila zničení města Gwoza, které bylo hlavním strategickým sídlem islamistických pošuků a hrdlořezů ze skupiny Boko Haram. Úspěšný zásah se podařil pouhý den před prezidentskými volbami. Současný prezident a zároveň kandidát je asi děsnej klikař.

-
+9
+

Budoucí bývalá pražská primátorka Adriana Krnáčová získala od delegace uruguayských indiánů vyšívanou deku se stylizovanou žirafou Rothschildovou a indiánské jméno znějící v překladu „ta, která neumí poslat e-mail“. Krnáčová tímto pokročila z levelu „nevymáchaná huba“ na level „tupé jelito“.

-
+9
+

ČSSD loni hospodařila se schodkem přes 47 milionů korun. Pokud máte obavy, že by snad nedejbože mohla podobně nezodpovědnou politiku provádět i ve vládě, volte v příštích volbách zodpovědnou pravici, třeba ODS. Ta skončila ve ztrátě téměř 52 milionů.

-
+9
+

Opravdu skvělou zprávou je, že se po dvou letech v zajetí vrátily domů dvě unesené dívky „Hanča a Tonča“. Na jejich osvobození se podle neoficiálních informací podílel i vlivný emirát Katar. Na náš dotaz, jak se podařilo přimět Katar ke spolupráci, zdroj z ministerstva zahraničí uvedl: „Zavolali jsme katarskému princi, že unesenými jsou dvě česká nezletilá děvčátka.“

-
+9
+

Ombudsmanka Šabatová prohlásila v rozhovoru na DVTV, že pokud svůj soukromý byt nechcete pronajmout patnáctičlenné romské rodině, jelikož se obáváte o parkety, radiátory, občanské soužití apod., pak nemusíte. Nesmíte ale nahlas říct, že je to kvůli tomu, že se obáváte o parkety, radiátory, občanské soužití apod. Pak by to totiž byla diskriminace. Takže jim byt musíte rozhodně ukázat, ale pak to musíte nějak šikovně zašolíchat. Veřejná ochránkyně práv. Vítejte v Česku.

-
+9
+

Když k výše uvedenému připočteme, že např. ministryně Marksová-Tominová se domnívá, že výchova dětí není záležitostí rodičů, ale státu, poslankyně Semelová si myslí, že Stalin byl kámoš, a Ester Kaplánková ze Svobodných tvrdí, že být členkou strany je bezva, jelikož vám chlapi kupujou večeře a používají kondom, pak mám ze zavádění povinných kvót na počet žen v politice docela strach.

-
+9
+

Okamuru vyloučilo jeho vlastní devítičlenné hnutí z poslaneckého klubu, a ještě po něm požaduje navrácení tři čtvrtě milionu korun. Hm. Hmmm. Hmmmhe. Hehe. Hehehe. Hehehehehe. MUHEHEHEHEHEHEHE!

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • V první, osvětové části se budu věnovat hrám s tématikou jídla a pití. Ve druhé, rovněž osvětové části se budu věnovat otázce, jak jídlo a hry vhodně skloubit.
    Hry k jídlu
  • Některý lidi sou vážně tak blbý! Poslední, co by mě napadlo je, že mi přijde sousedská stížnost. Vážně sem doufal, že tohle existovalo jen v Občanským judu.  
    Muž na radnici: Digitalizace
  • Exkluzivní Pozitivní zprávy ze Slovenska
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (1)

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo