Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Koho zajímají lebky?

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
18. 3. 2015

Nová dávka zpráv pozitivnějších než testy Freddieho Mercuryho.

Pozitivní zprávy: Koho zajímají lebky?
-
+11
+

Třicetiletá učitelka základní školy v západopolské obci nedaleko Vratislavi přivazovala prvňáky k židlím a lavicím, zalepovala jim ústa lepicí páskou a vyhrožovala jim, že je zabije, pokud nezavřou zobáky. Jsme zvědavi, kdy se k waldorfským, Montessori a daltonským školám přidá první česká polská škola.

-
+11
+

Při pasové kontrole v rychlíku Moskva – Nice zjistili celníci, že se jeden Francouz snažil propašovat do schengenského prostoru svoji ruskou manželku. V kufru. Dělal to úplně zbytečně, jelikož je občanem Evropské unie, a jeho manželka tedy do Unie může taky. V redakci si myslíme, že o tom Frantík moc dobře věděl a chtěl si jen udělat radost. Závidíme odvahu a posíláme palec.

-
+11
+

Evropský soud rozhodl, že tlusťoši jsou bez ohledu na to, zda si za svou hmotnost můžou sami nebo ne, v podstatě postižení. A pokud zaměstnavatel místo tlusťocha přijme raději hubeňoura, může mít u soudu problém. Konečně. Konečně! Ještě zjistit, jak velký příspěvek na péči o postiženého manželka dostane. Snad to vyjde aspoň na půlku prasete a pár hamburgerů na ráno. Měsíčně.

-
+11
+

Rusko a Severní Korea vyhlásily rok vzájemného přátelství, načež Vladimír Putin na jedenáct dní zmizel. Vzhledem k tomu, že jsme v září a říjnu po 40 dní hledali Kima, bude asi někde nedaleko Pchjongjangu hodně luxusní a dobře zásobený bordel.

-
+13
+

Posledně jsme tady měli doktora, který se chystá transplantovat hlavy, tentokrát se budeme věnovat důležitějším věcem. Jihoafričtí lékaři provedli úspěšnou transplantaci penisu. Muž, který o svoje fňajko přišel při zpackané rituální obřízce, se zotavuje rychle a tělo nový orgán přijalo. Doufejme, že nový kousek mu přišili už obřezaný.

-
+11
+

Z medicíny ještě jedna zpráva: Nizozemští lékaři implantovali dvaadvacetileté pacientce plastovou lebku vyrobenou na 3D tiskárně. Ale koho zajímají lebky, že.

-
+10
+

Na Nobelovou cenu za průmyslovou inovaci byl nominován někdejší ředitel pražské Nemocnice Na Homolce Vladimír Dbalý. Jako první na světě dokázal během tří let transformovat nemocnici na koksovnu.

-
+11
+

Předseda Strany práv občanů a bůhvíproč senátor Jan Veleba, který je ve své straně největším odborníkem na veřejnoprávní televizi, připravil novelu zákona, podle níž by se měl zvýšit podíl moravských pořadů ve vysílání ČT. AZ kvízu není nikdy dost. Přejdeme k bankomatu.

-
+11
+

Agresívní bachyně napadla v Bohumíně psa. Městská policie obehnala les policejní páskou a čeká na příjezd amerických jednotek.

-
+11
+

Jiří Ovčáček se po přestávce způsobené hledáním Vladimíra Putina vrátil opět ke své hlavní činnosti v archivu. Podle pelhřimovské Agentury Dobrý den Ovčáček za letošní rok prohledal více stránek než Google.

-
+11
+

Po podrobném zkoumání se zjistilo, že žirafa Rothschildova a Miloslav Ransdorf toho nemají mnoho společného. Zatímco žirafa odpočívá, stejně jako většina ostatních sudokopytníků, ve stoje a jen výjimečně spí vsedě s hlavou opřenou o zadek, Ransdorf spí pořád, vsedě a s hlavou v zadku.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo