Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Hledá se nové tělo pro hlavu státu

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
11. 3. 2015

Doktor Frankenstein má v Itálii následovníka.

Pozitivní zprávy: Hledá se nové tělo pro hlavu státu
-
+7
+

Akci na podporu prezidenta s názvem Národe, probuď se! svolal na Hradčany senátor a předseda Strany práv občanů Jan Veleba. Akce se vydařila. V sobotu se probudilo až několik set občanů, kteří vyjádřili svou podporu máváním zelenými lístečky s podobiznou Miloše Zemana. Vystoupilo i několik kvalitních řečníků jako Tomio Okamura nebo agent Falmer. Z pódia promluvil i sám prezident, který krátce předtím položil věnec u pomníku Tomáše Garrigua Masaryka, k němuž se v zápětí nenápadně přirovnal, řka: „Mnohokrát se mu [Masarykovi] stalo, že mu dav vytloukl okna a studenti mu pískali u přednášek. Pak odešel do exilu a vrátil se jako prezident.“ Miloš to vzal opačnou cestou, ale nevadí. Nejdříve se stal prezidentem, teď na něj pískají a zbytek snad dotáhne do konce taky.

-
+9
+

Sprejeři ničící fasády cizích budov nejsou obvykle považováni za příliš inteligentní jedince, ale takoví dva idioti, jako se vyskytli v Praze 4, se hned tak nevidí. Když takhle nad ránem sprejovali jakousi zeď, šel kolem policajt v civilu. Jakmile je uviděl, chystal se je zadržet. Jaké bylo jeho překvapení, když ho ti pitomci požádali, aby je při práci vyfotil. Policajt s potěšením vyhověl a mezitím přivolal uniformované kolegy, kterým výlupky předal i s nafoceným důkazním materiálem. Doufejme, že se podobný trend mezi pachateli ujme.

-
+9
+

Nový zpravodajský server Pavla Šafra Svobodné fórum se rozhodl posunout úroveň žurnalistiky až na samou hranici dokonalosti. Začal v kauze chlapců Michalákových věštit ze šmouh. Blahopřejeme.

-
+7
+

Italský lékař Sergio Vanavero věří, že nalezl metodu, která do dvou let může zajistit úspěšnou transplantaci hlavy a zachránit tak život smrtelně nemocnému či zraněnému člověku. Byl by to přelomový počin. Jen si představte, že nějakému významnému a nepostradatelnému člověku, třeba prezidentovi, selžou jeho vnitřní orgány a klouby a tak a transplantace hlavy na nějaké mladé zdravé tělo by nám ho mohla zachovat třeba na dalších deset patnáct let. Boží.

-
+7
+

Adriana Krnáčová se utrhla z řetězu a začala hovořit do médií. Po zjištění, že se tunel Blanka kvůli nevhodné kabeláži neotevře ani letos, poznamenala, že tunel projektoval „asi nějaký debil“. Ředitel dotčené projekční firmy se poněkud nešikovně ohradil, že Krnáčová „využila neověřené domněnky“, načež primátorka kontrovala, že těch debilů bylo asi víc. To, že je tunel Blanka nejzábavnější českou estrádou od dob Televarieté, však nemění nic na skutečnosti, že z předvolebních billboardů hnutí ANO zřejmě vypadla dvě slova. Nejsme jako politici. Makáme. Jako dlaždiči.

-
+7
+

Když už jsme u mozkového trustu hnutí ANO, i rozvědčice Kleslová se nám rozpovídala, tentokrát v týdeníku Euro. „Pan Babiš je atypická osoba. Má takové schopnosti, které asi žádný z nás nemá. Myslím, že on není úplně přirozená bytost. Spíše nadpřirozená.“ Tebe, holka, čeká dlouhá a úspěšná kariéra. Indulonu s sebou.

-
+9
+

Situaci kolem Blanky se rozhodla vyřešit i naše vláda. Česko totiž dluží už od padesátých let minulého století 368 hektarů území Polsku. Poláci si naneštěstí seznam nabízených lokalit přečetli a vymohli si podmínku, že všechny vrácené pozemky musí přiléhat k Polsku. Jakmile se o lstivém pokusu české vlády dozvěděl Sudetoněmecký landsmanšaft, okamžitě změnil své stanovy a zřekl se veškerých nároků na majetek zanechaný zde po odsunu.

-
+7
+

Jiří Ovčáček neúnavně pokračuje v hledání článku Ferdinanda Peroutky.

-
+7
+

Česká lovkyně Michaela Fialová z Litoměřic dlouhodobě dráždí ochránce zvířat tím, že jezdí po světě a loví divoká zvířata. Na svém kontě už má tato mladičká sympatická slečna přenádherné trofeje, ať už šlo o antilopu, buvola, lva nebo medvěda. Nám peciválům domácím nezbývá, než jí tiše závidět dobrodružný život a potěšení z lovu. Před týdnem dokonce zastřelila žirafu Rothschildovu…

Půjdeš rovnou do pekla, ty odporná náno pitomá blbá bezcitná, ať ti slezou vlasy, vyfouknou se ti prsa a tvoje děcka ať chodí pozpátku. Tak.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo