Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Smetáky do všech armád

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
25. 2. 2015

Že by všichni lidé mohli žít v míru, to si myslel naposledy John Lennon. Existují ale jednoduché vychytávky, které by válku mohly humanizovat.

Pozitivní zprávy: Smetáky do všech armád
-
+9
+

Poštu v Chomutově se pokusil přepadnout sedmačtyřicetiletý muž. Na reklamní leták napsal částku, předal jej pokladní a strčil si ruku pod bundu, přičemž se snažil tvářit, že má zbraň. Pokladní mu nedala nic a požádala kolegyni, aby zavolala policii. Muž si vzal leták, na půl huby prohodil, že je jen zkoušel, a odešel. Když ho chytili, nadýchal 1,08 promile.

-
+9
+

Dalšího betatestera zadrželi strážníci pro změnu v Děčíně. Sedmnáctiletý chovanec [shoda jmen, pozn. red.] výchovného ústavu tam s boxerem na ruce zaútočil v obchoďáku na jednoho muže a chtěl po něm peníze. Ten mu opět nic nedal a zavolal strážníky. Delikvent pak tvrdil, že boxer pouze zkoušel prodat.

-
+7
+

Perné chvilky zažil ministr obrany Martin Stropnický, když při své služební cestě do Indie našel cílové letiště uzavřené kvůli letecké přehlídce. Jeho vtípek o seskoku padákem bohužel nedošel naplnění, čehož hluboce litujeme. Bylo by to epické entreé – herec hrající ministra obrany se snáší mezi zaostalé domorodce na bělostném padáku jako Chuck Norris…

-
+7
+

Česká policie hlásí nárůst odhalených sprejerů, kteří ničí svými výtvory vlaky, zdi i kulturní památky. Moc té zprávě nevěříme, protože na nějaké odhalování je venku stále ještě dost chladno.

-
+9
+

Češi a Češky odkládají manželský slib stále více a více a sociologové soudí, že se polovina českých mužů nestihne do padesátky oženit. Dobře, pánové! Dobře!

-
+7
+

Pořadatelé ankety Český lev redefinovali termín dvojník. Nově se jedná o člověka, který má podobnou barvu vlasů jako předloha a je, dle slov šéfky filmové akademie Terezy Rychnovské, „asi špatně přešitý“. Po ostudě světového formátu se anketa pokusí získat své renomé zpět s novým názvem Česká žirafa Rothschildova. Koneckonců je toto krásné zvíře typicky české stejně jako třeba lev, a navíc bude šance na získání dobrého sponzora.

-
+7
+

Když mladý Palestinec zaútočil nožem na obyvatele Jeruzaléma, místní starosta se zachoval jako hrdina a útočníka zpacifikoval. V podobné situaci by si zcela nepochybně poradil i Pavel Bém pomocí cepínu, Bohuslav Svoboda pomocí gynekologického křesla a Adriana Krnáčová by všechno popřela.

-
+7
+

Daniel Landa se chystá na zářijovém Velekoncertě oživit písně skupiny Orlík. Momentálně pracuje na textech, v nichž se snaží vyměnit cikány za islamisty tak, aby se mu to hezky rýmovalo.

-
+9
+

Pornoherečka Soňa Müllerová přišla o řidičák. Takže jezdila na papíry kamarádek, přičemž byla několikrát přistižena. Do Prahy k výslechu dorazila vozem, tradičně na cizí papíry a tentokrát ještě pod vlivem drog. Co to do ní vjelo, si erotická diva s pseudonymem Laura Crystal nevybavuje.

-
+7
+

Vojáci německého bundeswehru museli při cvičení sil rychlé reakce NATO v Norsku použít místo zbraní načerno natřené násady od smetáků, jelikož se jim nějak nedostávalo skutečných smrtonosných nástrojů. Doufejme, že se tento trend uchytí celosvětově. Války sice budou trvat o něco déle, ale zase se budou moci vysílat před dvaadvacátou hodinou a bude to větší sranda. Tutabim, Rusáku, padni, nebo nehraju.

-
+7
+

Již 28 dní píše Jiří Ovčáček Peroutkův článek o Hitlerovi. Aby to nakonec nebylo tak dlouhé, že mu to nikde neotisknou.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (1)

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo