Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Země je v dobrých rukou!

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
11. 2. 2015

Poslanci mají navzdory prosincovému navýšení na výplatnici míň. Jsou to charakteři!

Pozitivní zprávy: Země je v dobrých rukou!
-
+8
+

Deník Právo přinesl informaci, že při obědě v pivovaru v Krásné Lípě prezident Miloš Zeman snědl dva handicapované zaměstnance. Právo se o této záležitosti dozvědělo od spolehlivého místního zdroje, který se informaci dozvěděl od paní, která letěla v raketě na oběžné dráze nad pivovarem právě v okamžiku, kdy se u baru o incidentu bavili dva lidé, kteří mohli být klidně členy prezidentova doprovodu, ale to neví jistě. Jasný Pulitzer pro Právo.

-
+8
+

Policie představila médiím horkou novinku ve své výbavě – zastavovací pásy. Demonstrace se v roli ujíždějícího pachatele zúčastnil sám ministr vnitra Chovanec. Policisté jej pomocí pásu skutečně zastavili a ukázkově zpacifikovali včetně povalení na zem a nasazení pout. Taková zkušenost se ministrům v Česku může šiknout.

-
+8
+

Místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek hodlá kandidovat na post předsedy strany, pakliže se stávající vůdce Karel Schwarzenberg rozhodne, že ve funkci skončí. V Avízu se objevil inzerát nabízející volné místo ochutnávače podepsaný Karel S.

-
+8
+

Prezident Zeman vyhlásil, že pokud by náhodou padla vláda a Andrej Babiš by sestavil většinu, jmenoval by ho premiérem. V Avízu se objevil inzerát nabízející volné místo ochutnávače podepsaný Bohuslav S.

-
+8
+

Soudci a státní zástupci se rozhodli žalovat stát, aby jim zpětně dorovnal mzdy v celkové částce šest miliard korun. Pak si uvědomili, jak to v České republice se soudy chodí, požadavek sklepli na miliardu a žaloby stáhli.

-
+8
+

Německo se chystá zakázat styk s prostitutkou bez kondomu. Opatření má být součástí reformy zákona o prostituci a postih hrozí zákazníkovi, nikoli prostitutce. O způsobu kontroly ještě nebylo rozhodnuto, ale vzhledem k nedostatku kvalifikovaných kontrolorů by se to mohlo dělat třeba přes Instagram.

-
+8
+

Výchovný pohlavek je podle papeže Františka přiměřená forma potrestání dítěte rodičem za předpokladu, že zachovává důstojnost dítěte. Rodič by měl být při mlácení potomka oděn v nedělní šat a neměl by zanechávat modřiny na viditelných místech.

-
+8
+

Naši poslanci si po dramatickém dohadování na konci minulého roku zvýšili platy tak šikovně, že teď kvůli danění náhrad berou méně. Hned se člověku lépe spí, když je země v dobrých rukou moudrých volených zástupců.

-
+8
+

Islámský stát vypsal tendr na stavbu obranného valu kolem Mosulu. Pokud zakázku získá Bögl & Krýsl, mohlo by být do žní po válce.

-
+8
+

Blíží se každoroční jarní cvičení Spojených států a Jižní Koreje v Korejském moři. Kim Čong-un imperialistům pohrozil dalekohledem.

-
+8
+

Čínské úřady zabavily tisíce rolí toaletního papíru, jejichž prodejem si hongkongská Demokratická strana přivydělávala do rozpočtu. Papír byl potištěn podobiznami jejího politického soupeře. Podobný systém financování politických stran bychom uvítali i u nás. Jednak by se ukázalo, která strana umí dobře hospodařit, druhak byste při návštěvě u známých celkem rychle zjistili, jaká je jejich politická orientace a treťjak by se vám s ruličkou soudruha Filipa v držáčku mohlo ulevit nejen na těle, ale i na duši.

-
+8
+

Andrej Babiš hodil přes palubu dosavadní ministryni Helenu Válkovou. Na její místo navrhne Pelikána, který je podle něj jediným možným kandidátem. Odborníci na právo se shodují, že ještě lepším kandidátem by byla mentálně zaostalá samice žirafy Rothschildovy, trpící laktační psychózou, ale ve vládě je Babiš, co se dá dělat. Válková se zachovala jako každý správný občan s hrozící výpovědí a hodila okamžitě záda se zápalem plic.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • A když nemáme ani ženu, ani žádnou vychytralou blond bestii, která z nás tahá chechtáky, tak si pogratulujeme, skákneme si do galanterie a koupíme kožené řidičské rukavice. Kdo by nechtěl milenku oblečenou v kůži?
    Kluci, bacha, Valentýn!
  • Jedině poctivé logické uvažování pomůže lidstvu se dobrat k vědeckým poznatkům. A překvapivě to kolikrát stačí, abychom nemuseli my, notorická netáhla a gaučoví filosofové, vytáhnout paty z domu. 
    Vědecké bádání: Astrologie a logika
  • Exkluzivní Pozitivní zprávy ze Slovenska

Úvodní foto: isifa/MAFRA/František Vlček

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo