Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Stáhněte si zdarma Kašpárka do čtečky

Michal Kašpárek
Michal Kašpárek
23. 12. 2014
 13 155

Nachystejte si Kindle nebo iPad, bude se nakládat.

Stáhněte si zdarma Kašpárka do čtečky

Vždycky mi přišlo hezké, jak Cory Doctorow nebo Karel Veselý nabízejí svým čtenářům výbory svých článků v praktické a pohodlné formě elektronické knížky. Spolu s redakcí jsem se rozhodl probrat svoje texty z loňska a letoška a čtvrtinu nejdůležitějších nabídnout volně ke stažení. Berte to jako takový malý vánoční dárek:

  • Aby se za nás děti nestyděly (23 článků z roku 2013) – EPUB, MOBI
  • Sluníčkový koncentráček (26 článků z roku 2014) – EPUB, MOBI

Do tabletu si knížky nejsnáz nahrajete tím, že přímo v jeho prohlížeči klepnete na odkaz na verzi ve formátu EPUB. Pokud nemáte nahranou žádnou aplikaci pro čtení, což se může stát hlavně s Androidem, zkuste Aldiko. Jestli chcete číst na Kindlu, připojte si ho kabelem k počítači a do složky Documents nahrajte knížky ve formátu MOBI.

Chováme se slušně

E-booky jsou zdarma ke stažení k osobnímu užití. Nemůžete je bez svolení autora nebo Finmagu dál šířit, upravovat a podobně. Výslovné svolení potřebujete i k přepublikování obsahu.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Michal Kašpárek

Michal Kašpárek

Po studiu žurnalistiky a filmové vědy na Masarykově univerzitě prošel MF DNES a redakcemi Computer Pressu. Mezi lety 2009 a 2016 byl na volné noze, od roku 2017 do jara 2021 vedl Finmag.cz a editoval tištěný... Více

Související témata

e-bookmichal kašpárek
Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo