Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

AXA Manager: Soutěžte s námi o nejnovější iPad

Finmag.cz
Finmag.cz
3. 10. 2011

Soutěž o iPhone, kterou jsme se skupinou AXA připravili letos v květnu vzbudila mezi čtenáři opravdový zájem. Jak to bude v soutěži o větší krabici od firmy Apple – iPad 2?

AXA Manager: Soutěžte s námi o nejnovější iPad

Když jsme uzavírali soutěž o iPhone, kterou v květnu připravily redakce Peníze.cz a Finmagu společně se skupinou AXA, byli jsme příjemně překvapeni zájmem našich čtenářů. Nyní tu máme něco ještě většího – soutěž o iPad 2, tablet od společnosti Apple.

Pravidla jsou stejná, jako byla posledně: kdo odpoví správně na deset soutěžních otázek a nechá na sebe aktuální a platné kontakty, bude zařazen do slosování. Z něj pak vzejde šťastlivec, který se stane majitelem iPadu. Přesná pravidla najdete v boxu pod tímto textem.

Otázky se týkají skupiny AXA, jejích produktů a aplikace AXA Manager. Při hledání správných odpovědí vám určitě pomůžou stránky skupiny AXA a samozřejmě naše weby, hlavně sesterské Peníze.cz.

Zmíněná aplikace AXA Manager – můžete si ji do iPhonu či iPadu stahovat zdarma z AppStore – obsahuje průvodce hlášením dopravní nehody jako pojistné události, je vybavená kalkulátorem pojistného ručení. Účinnou pomůckou může být i přehledný průvodce poskytnutím první pomoci nebo možnost ověřit si při nehodě pojistitele druhého vozidla. A to nejsou ještě zdaleka všechny funkce...

Axa Manager v akci: pomocník při hlášení dopravní nehody a sledování podílových fondů AXA


Soutěž začíná okamžikem uveřejnění tohoto článku a trvá do pondělí 17. října včetně, končí s úderem půlnoci.

Zde naleznete soutěžní otázky.

Redakce Peníze.cz, Finmagu a skupina AXA vám přejí hodně štěstí.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (4)

Vstoupit do diskuze
Finmag.cz

Finmag.cz

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo