Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Novinky ze Skip Pay: nové jméno, Třetina i nákupy zadarmo

PR článek
PR článek
21. 11. 2022

Skipněte starosti s nákupem a plaťte pohodlně po vyzkoušení zboží. Odložte platbu za dárky na leden a nechte si zboží zdarma pojistit. Platbu můžete rozdělit na třetiny. A to nejlepší? Právě teď s námi můžete nakoupit úplně zadarmo.

Novinky ze Skip Pay: nové jméno, Třetina i nákupy zadarmo
Zdroj: Skip Pay

Co je ve Skip Pay nového?

V říjnu jsme se z mallpay změnili na Skip Pay. Nový název nás mnohem lépe vystihuje – naši zákazníci můžou skipnout (tedy přeskočit) všechny starosti s online nakupováním a ušetřit tak čas i energii na příjemnější věci. To ale není jediná novinka. Společně s trefnějším názvem jsme pro vás připravili další skvělé vychytávky a pořád vylepšujeme i současné služby.

Chytrá rezerva se Skip účtem Plus

Naší vizí je i nadále rychlé, jednoduché a chytré nakupování. S účtem Plus zdarma získáte limit 50 000 Kč a až 50 dní na zaplacení. Jako jediní navíc nabízíme svým zákazníkům komplexní řešení celého nákupního procesu na jednom místě. S námi zaplatíte bezpečně až po vyzkoušení zboží, zdarma vám o rok prodloužíme záruku a nákup automaticky pojistíme proti rozbití a krádeži. Díky naší nové funkci už nikdy neztratíte účtenku, a pokud vám něco nesedne, e-shopu to vrátíte jedním kliknutím. Za všechny tyto výhody nezaplatíte ani halíř.

Odložená platba pro každého

Abyste nekupovali zajíce v pytli, můžete si naše služby vyzkoušet i bez ověření. Služba Odložená platba je moderní alternativou dobírky. Bez zbytečného papírování a dalších výdajů odbourává nejistotu při nakupování po internetu a díky 14 dnům na zaplacení vám umožní lépe plánovat výdaje. Z účtu Na zkoušku můžete pak kdykoli přejít na ověřený účet Plus a získat limit 50 000 Kč a až 50 dní na zaplacení. Vše je samozřejmě zcela zdarma.

Zdroj: Skip Pay

Nákupy na Třetinu pomůžou plánovat rozpočet

Naše nová služba Třetina vám umožní zaplatit při objednání pouze třetinu ceny, zbytek pak doplatíte v dalších dvou měsících – a to bez navýšení a bez poplatků. Jeden velký výdaj se tak rozdělí do tří menších, což se hodí při plánování dražších nákupů. Není potřeba žádná registrace, ověření probíhá jednoduše online přes bankovní identitu. Se Skip účtem Plus navíc můžete zároveň naplno využívat i limit pro nákupy.

Když Vánoce lezou do peněz

Další Skip Pay novinka pomůže odbourat předvánoční stres. Každý z nás chce pro svou rodinu ty nejkrásnější svátky plné splněných přání. To se ale někdy může dost prodražit. Pomohlo by vám, kdybyste mohli útratu za dárky (nebo její část) zaplatit po Vánocích? Se Skip účtem Plus to není žádný problém. Listopadové a prosincové nákupy můžete zaplatit klidně až 20. ledna – a nebude vás to stát vůbec nic navíc.

Nákupy zadarmo? S námi to není sci-fi

Právě teď s námi opravdu můžete nakoupit i zadarmo. Založte si zdarma účet Plus a využijte super slevu 1500 Kč na první nákup kdekoli. Nákup do 1500 Kč tak zaplatíme my, dražší nákupy vám o tuto částku zlevníme. Nakoupit můžete nejen na internetu, ale opravdu kdekoli, kde se dá platit kartou nebo Skip Pay tlačítkem. A pokud budete Skip kartu využívat i dál, přidáme vám ještě dalších 1000 Kč na cokoli. Díky účtu Plus navíc můžete využít spoustu dalších skvělých výhod a sami si vybírat odměny za aktivitu. Tak nakupujte chytře.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo