Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Online nákupy s odměnou: Ušetřete na všem díky Tipli

PR článek
PR článek
21. 7. 2021

Za nákupy na internetu si můžete nechat zaplatit. Stačí využívat cashback od Tipli a za každý nákup získáte finanční odměnu.

Online nákupy s odměnou: Ušetřete na všem díky Tipli
Zdroj: Tipli.cz

Ať už kupujete cokoliv, online nákupy budou díky Tipli levnější. Poskytuje totiž tzv. cashback, peníze zpět z nákupu. Funguje na principu vzájemně výhodné spolupráce s e-shopy. Tipli za přivedení zákazníků, kteří skutečně nakoupí, dostane provizi a o tu se s vámi rozdělí. Efektivně tak získáte několik procent ceny nákupu jako odměnu zpět.

Největší potenciál má elektro a móda

Jelikož se odměna vypočítává v procentech, největší částku ušetříte u nejdražších produktů. Logicky se tak cashback vyplatí využívat nejvíce na nákup elektra, ať už kupujete sluchátka, notebook, depilátor nebo ledničku.

Podobně výhodné je také nakupování oblečení. To navíc kupujeme někdy častěji než elektroniku. Zejména výrobky od prestižních značek nebývají levné. S cashbackem si ale jejich nákup o malinko zpříjemníte. Dámská zimní bunda Tommy Hilfiger může být levnější i o několik stovek, ale záleží ve kterém e-shopu ji koupíte. Bunda od Tommy Hilfiger splní ty nejnáročnější požadavky a vy se v ní budete cítít vždy pohodlně. 

Vybavení domácnosti i věci denní potřeby

Další velkou skupinou výrobků, které je radost kupovat s cashbackem, je vybavení domácnosti. Patří sem pochopitelně nábytek nebo již zmíněné spotřebiče, ale přes Tipli můžete pořídit levněji také bytový textil, dekorace nebo třeba nejlevnější matrace. Jestli nevíte, u koho matraci koupit, projděte si na webu Tipli.cz kategorii Tipy k nákupu. Snadno získáte přehled o tom, kdo vámi hledaný výrobek prodává a za jakou cenu.

Šetřit se ale dá i při nákupech věcí denní potřeby. Kosmetika, čistící prostředky, sportovní potřeby a dokonce i potraviny. Odměna za takové nákupy není vždy závratná, ale když přes Tipli uděláte každý nákup, velmi rychle se nasčítá. Bát se toho nemusíte, využívání Tipli je totiž naprosto zdarma. Stačí vám jen bezplatná registrace a pár kliknutí. Podmínkou pro získání odměny je, že se do e-shopu necháte přesměrovat tlačítkem Nakoupit v jeho profilu na Tipli. Pokud se bojíte, že na to budete zapomínat, můžete si nainstalovat doplněk Tipli do prohlížeče, který vás v obchodech na dostupný cashback upozorní.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
PR článek

PR článek

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo