Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Nadílka. Dárky pro ni

Finmag.cz
Finmag.cz
30. 11. 2020

Hledáte tipy na originální dárky pod stromeček, ale schází vám inspirace? Jste na správné adrese. Společně s partnery jsme pro vás vybrali několik tipů na neotřelé vánoční dárky pro vaše drahé polovičky, kamarády a kamarádky.

Nadílka. Dárky pro ni
Zdroj: Shutterstock

Adventní kalendář

Objevte štědrou nadílku produktů péče o pleť, tělo, vlasy i líčení od značky rostlinné kosmetiky Yves Rocher. Každý den nové překvapení.

Všechny tipy

FOREO UFO 2

Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky s LED světelnou terapií pro maximální péči její o pleť.

Všechny tipy

Juvena of Switzerland

Produkty, které její pokožce poskytnou omlazující péči. Aqua Recharge Essence, energetický a hydratační koktejl a Retinol & Hyaluron Cell Fluid, obnovující a protivrásková emulze.

Všechny tipy

Oribe Gold Lust Collection

V dárkovém balení najde šampon a kondicionér z řady Gold Lust Repair and Restore a malé cestovní balení oleje na vlasy Gold Lust Nourishing Hair Oil. Ve vybraných salonech Oribe v ČR a SK.


Darujte krásu a zdraví

Hubenější, mladší, nová prsa nebo preventivní medicína? Víc než 300 služeb, 30 000 spokojených klientů ročně, pětihvězdičkové recenze, to jsou dárkové poukazy Kliniky YES VISAGE s bonusy až 15 000 Kč

Všechny tipy

Předplatné Heroine se slevou 30 %

Další věci? Darujte myšlenky! Časopis Heroine způsobuje nezávislost a potěší každou svobodomyslnou osobnost. Pro slevu 30 % zadávejte od 1. 12. do 15. 12. 2020. Kód VANOCE

Nejlepší časopis pro holky, paní, dívky a taky všechny ostatní

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo