Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Tři kroky pro perfektní pleť

PR článek
PR článek
27. 10. 2020

Vyčisti. Ohol. Hydratuj. S produkty pánské kosmetiky Bulldog bude vaše pleť zdravá a regenerovaná. Šetrné jsou i k přírodě.

Tři kroky pro perfektní pleť
Zdroj: Bulldog

Pojďme si projít jednoduché kroky, které vaši pleť ochrání před zbytečným stárnutím.

Krok 1

BulldogZdroj: Bulldog

Bulldog Čisticí gel pro normální pleť

Nevysušující čisticí gel pro normální mužskou pleť obsahuje aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Byl speciálně vytvořen k vyčištění pánské pokožky, aby vypadala viditelně čistá a svěží. Zažijte osvěžení s jedinečnou směsí osmi éterických olejů, které tvoří unikátní vůni produktu. Citrusové vrchní tóny a dřevěné zemité tóny dodávají čisticímu gelu lehkou, svěží, přitom maskulinní vůni.

Napěňte na vlhké pokožce a opláchněte. Používejte ráno a večer. Pokračujte s péčí hydratačního krému.

BulldogZdroj: Bulldog

Bulldog Čisticí pleťový peeling pro muže

Peeling pro muže obsahuje aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Byl speciálně vytvořen pro odstranění odumřelých kožních buněk a zanechává pleť jemnou a hloubkově vyčištěnou.

Navlhčete obličej teplou vodou. Jemně vmasírujte malé množství přípravku do pokožky a dobře opláchněte. Pokračujte s péčí hydratačního krému pro normální pleť. Použití peelingu na obličej až třikrát týdně zanechá vaši pokožku hladkou a dobře udržovanou.

Krok 2

BulldogZdroj: Bulldog

Bulldog Bambusový holicí strojek

Originální bambusový holicí strojek Bulldog má vše, co potřebujete pro skvělé oholení. Pět břitů z kalené oceli, zvlhčující proužek s aloe vera, precizní zastřihovač a design s výkyvnou hlavou. Bambusový holicí strojek je jedinečný i v tom, že se zásadně zaměřuje na snižování dopadu na životní prostředí. Od rukojeti z přírodního bambusu přes nechromované kovové komponenty po obal vyrobený z plně recyklovatelného materiálu.

Z redakčního testování

HoleníZdroj: Bulldog

Další pán na holení

„Většina holicích strojků dneska vypadá, jako by je navrhovali do sci-fi filmu. Nebo ještě hůř: jako plastová hračka podle sci-fi filmu. Mám radši, když věci vzhledem odpovídají svému účelu, takže roky dávám přednost strojku po dědovi na klasickou žiletku. Elegantní Bulldog s držátkem z bambusu by ho mohl nahradit.“

„Před holením používám peeling a díky tomu je holení snazší a nemám pak podrážděnou kůži. Ocením i krém na obličej, jelikož se rychle vsaje. Balení vydrží dlouho, a když už dojde, je k dostání téměř všude.“

Krok 3

BulldogZdroj: Bulldog

Bulldog Hydratační krém pro normální pleť

Hydratační krém pro muže obsahuje aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Byl speciálně vyvinut na hydrataci mužské pokožky bez zanechání lepkavých nebo mastných zbytků. Po použití vypadá pokožka zdravější a je hebká na dotek.

Je vhodný na každodenní použití ráno i večer. Aplikujte malé množství krému na vyčištěnou pleť tváře i krku.

Byznysplán Bulldog

Simon Duffy
Zdroj: Bulldog

Před dvaceti lety vystudoval Simon Duffy historii na Oxfordu. Deset let pracoval v korporátech. A pak rozjel firmu s dnes víc než dvouapůlmiliardovým obratem. Firmu pečující o zevnějšek mužů.

V New Yorku potkal parťáka, se kterým se podělil o frustraci z toho, že když chce chlap krém na obličej, musí koupit předražený klon ženského brandu s nápisem for men. „Dali jsme pár piv, pak ještě jednou a pak zase a začali si psát nápady a počítat. Nakonec jsme si řekli, že když ne teď, tak nikdy. Bylo mi dvacet devět a už mě nebavilo vymýšlet věci pro ostatní.“ 

Přečtěte si Byznysplán z říjnového Finmagu. Story Bulldoga chytí a nepustí.

Číst Byznysplán
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo