Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Lyže. Čtěte Finmag a můžete vyhrát i vy

Finmag.cz
Finmag.cz
18. 2. 2018

Není už nejvyšší čas na druhé Vánoce? Magazín Finmag naděluje i v únoru. Připravili jsme sportovní speciál. Hlavní lákadlo? Rozhovor se "skorotrenérem" zlaté Ester Ledecké Ondřejem Bankem. A co víc: noví předplatitelé můžou soutěžit třeba o závodní lyže Sporten.

Lyže. Čtěte Finmag a můžete vyhrát i vy

Kromě rozhovoru s Ondřejem Bankem, někdejší hvězdou světového sjezdového lyžování a trenérem zlaté Ester Ledecké, najdete ve Finmagu rozhovor s kajakářem Vavřincem Hradilkem, příběh Jana Morkese, který svými analýzami pomáhá k vítězství hokejistům. Ohlížíme se do minulosti za prvoligovými vesnicemi, kde dnes chátrají stadiony vystavěné v devadesátých letech podnikatelsko-veksláckými bossy, a díváme se do budoucnosti: pojedou na příští olympiádu taky mistři e-sportu, kteří to místo míče nebo oštěpu umějí s myší nebo joystickem? 

To je ovšem jenom malá ochutnávka toho, co najdete ve speciálu Finmag Sport. A samozřejmě jen zlomek dobrého čtení, které za rok nabízí magazín Finmag sám o sobě.

Pro nové předplatitele jsme připravili soutěž:

CO MŮŽETE VYHRÁT?

  1. cena – Závodní lyže Sporten AHV 06
  2. cena – Lyže Sporten Stringer
  3. cena – Čepice a multifunkční šátek Soft Goods

Do slosování o uvedené ceny budou zařazeni všichni, kdo si od 15. do 28. února 2018 objednají roční nebo dvouleté předplatné časopisu Finmag. 

PROČ SI PŘEDPLATIT FINMAG?

  • Na každém čísle pracujeme dva měsíce – déle než kdokoliv jiný.
  • Hledáme důležitá témata a čerstvé perspektivy. Oddělujeme signál od šumu.
  • Baví nás to. Vás to bude bavit taky. Děláme časopis, který si přečtete celý.

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
1
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Finmag.cz

Finmag.cz

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo