Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Ani snížek

Gabriel Pleska
Gabriel Pleska
7. 12. 2016

Předpověď na Vánoce nepotěší: žádný sníh. A už ani na nejvyšších místech. Zůstaneme u konzervativního lihu a v bahně.

Ani snížek
-
+18
+

Bez bázně a Ghany!

Konec státních monopolů! V hlavním městě Ghany Accře deset fungovala paralelně dvě velvyslanectví Spojených států amerických. Jen jedno ale platila americká vláda, to druhé si na platy zaměstnanců muselo vydělat samo. A úspěšně vydělávalo – prodejem víz (na pravých formulářích), dokladů o narození, o dosaženém vzdělání, bankovních záznamů a dalších dokumentů, kousek měl přijít na šest tisíc dolarů.

Ve městě takhle stereo fungovala ještě nizozemská ambasáda. O dalších zatím není nic známo.

-
+18
+

El comandante zombie

Davy Kubánců právě písní přály mrtvému Fidelovi dlouhé žití, když UAZ s jeho ostatky náhle zastavil. Leckdo přitom asi štípl pětku drát, že se víko zvedne a že o vítězi v souboji socialismus, nebo smrt ještě pořád není definitivně rozhodnuto.

-
+15
+

Je zdravé začít den ejakulací

Tvrdí to podnikatel Bradley Charvet. Plánuje teď otevřít v Londýně ranní blowjob bar. A protože se nechce dostat do konfliktu s mravnostní policií, obsluhu od desky stolu dolů mají obstarávat děvkoboti, roznos kafe postaru svěří lidské síle.

Charvet říká, že si nechal udělat průzkum mezi několika tisíci potenciálních zákazníků. Výsledek? Divili byste se, kolik lidí/mužů [angličtina bohužel nedovoluje jasný překlad, pozn. red.] je připravených dát sexuálním robotům šanci. Snad že s robotem není nevěra tak docela nevěra?

-
+22
+

Smíření

Venezuela vydává nové bankovky. Nejvyšší nominál teď chvilku bude dvacet tisíc bolívarů, což ještě včera na spravedlivém černém trhu odpovídalo necelým pěti dolarům. Tam, kde Fidel viděl konflikt, nabídl Chávez smíření. Heslem venezuelského bolívarovského režimu tedy není Socialismus, nebo smrt, nýbrž Socialismus a smrt. Hladem.

-
+20
+

Je zdravé začít den ejakulátem

Zatímco ve Venezuele nemají co do úst, Tracy problém nemá. Tedy už nemá. Devětadvacetiletá výživová poradkyně a veganka (?) v jedné osobě se cítila unavená a bez nálady, až přišla na to, že to, co jí schází, je všechno obsažené v lidském spermatu. A tak si ordinuje lžičku každé ráno. Svobodnou matku zatím bez nároku na odměnu zásobuje kamarád.

Nechcete ji někdo seznámit s panem Charvetem? Výživová poradkyně by mu mohla pomoct s přebytky a ještě vymyslet nějaké Hnutí za dobrou snídani. Pokud už to tady nebylo.

-
+22
+

Nezištná pomoc

Dojemný případ lásky k rodičům hlásí Rumunsko. Osmnáctiletá Alexandra se prý rozhodla na webu prodat své panenství, aby zachránila rodiče před dluhy. Má to ovšem jeden háček. Rodiče tvrdí, že nikomu nic nedluží. Nezištná dcera se ale dala slyšet, že je plnoletá a pomáhat že bude, ať si o tom zploditelé myslí, co chtějí.


Minule nám naložili

Policie v Ostravě vyšetřuje ztrátu 27 třídních knih. Lidové plebiscity na internetu váhají, zda za všechno může inkluze, nebo Bakala. Kalousek si mne ruce, že aspoň v Ostravě a ve školách už nemůže za všechno on. A my se radši přidáme k 7. C, která je na školní exkurzi v pivovaru.

Zlý, ošklivý, nepěkná dvacet sedm věcí

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Gabriel Pleska

Gabriel Pleska

Redaktor, editor a uměle inteligentní ilustrátor webů Peníze.cz a Finmag.cz.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo