Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Nakládačky: Péčko poraženo. Dočasně

Martin Vlnas
Martin Vlnas
18. 11. 2015

Ještě před pár dny jsme mysleli, že klíčovým slovem těchto nejkyselejších zpráv bude otázka Paříš? Pak se to všecko zvrtlo.

Nakládačky: Péčko poraženo. Dočasně
-
+7
+

#prayforparis

Hashtag, který se na Twitteru začal používat pro vyjádření solidarity s obětmi útoků ve Francii, vyvolal zděšení mezi fanoušky Paris Hiltonové. Protože o její dušení zdraví obavy mít nelze, bylo hned jasné, že jde do tuhého a bude to minimálně zvrtnutý kotník. Blondýnka naštěstí všechny své obdivovatele uklidnila, že kromě ní jsou na světě i jiné Paříže, k nimž je třeba se modlit, i když tam zrovna neprobíhá přehlídka Prady.

-
+7
+

Po paření vyžeň zapaření

Minulý týden byl do světa vypuštěn čtvrtý díl postapokalyptické pařárny Fallout. Její hlavní devizou je obrovský svět plný supermutantů, svítících ghúlů a zmutovaných krys, ve kterém si každý může dělat, co chce, stovky a stovky hodin. Kromě samohany. Kdo to kromě manželek a dětí zanechaných svému osudu v jeslích nejvíce odskákal? Pornhub! Erotickému gigantovi klesla krátce po spuštění hry návštěvnost o deset procent oproti průměru. Tragédie? Nikoliv! Po šesti hodinách totiž počet uživatelů vyskočil o 15 procent nad průměr. Po frustrující šichtě v nukleární pustině si muži došli pro zaslouženou odměnu.

-
+7
+

Prima svátek

Televize Prima se rozhodla oslavit výročí sametové revoluce po svém. Včera po obědě do svého programu zařadila pohádku Obušku, z pytle ven. K odkazu pohádky se pak odpoledne na Albertově přidal i prezident Zeman – jen se trošku otřásl a na chudého dobrosrdečného entomologa se sypala mediální pozornost jako zlaťáky. Žádný lakotný hostinský se bohužel tentokrát neukázal.

-
+7
+

Zlatý komunismus

Jedna firma, která se živí prodejem investičních mincí, někde vyhrabala pár žoků oběživa z ČSSR, zlehounka mince oplácala rhodiem a zlatem – a těší se na Vánoce. Stýská se vám po starých časech? Naštěstí jsou už za námi, takže si je můžete nechat pozlatit. Ale počítejte, že až je budete strkat, kam patří, budou studit jako vždycky.

-
+7
+

Ty taky

Bono Vox označil události ve Franci za „útok na hudbu“. Změny smyslu pro humor, například vtipkování při nevhodných příležitostech či cynické utahování si z tragických událostí, mohou být prvním příznakem demence, dočteme se ve studii vědců z University College of London, která nedávno vyšla v prestižním Journal of Alzheimer’s Disease.

-
+7
+

Díky bohu

„Svět změní jen láska,“ oznámila publiku během sobotního koncertu Madonna, když se dozvěděla o dění v Paříží. Po minutě ticha věnovala obětem píseň Like a Prayer, v níž polonahá hopsá před hořícími kříži. Díky bohu! Mohlo to totiž dopadnout ještě mnohem hůř, v repertoárů má i Beautiful Stranger nebo Burning Up.


Minule nám naložili

Kromě Gerarda Depardieua teď mají Rusové a Galové prokazatelně společné i to, že šamani obou národů umějí namíchat kouzelný lektvar, se kterým oštěpem dohodíte až na Ukrajinu, z místa doskočíte na Krym a stovku přes Poláky dáte pod pět vteřin. Pozpátku. Se zavázanými očima

Nakládačky: Fousy dolů!

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Martin Vlnas

Martin Vlnas

Vystudoval politologii, sociologii a mediální studia na FSS MU v Brně. Rok studoval v Jižní Koreji. Během studia publikoval reportáže v Reflexu, Respektu nebo Týdnu, kariéru ale začal jako portýr. Od... Více

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo