Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Rovnoprávnost je na dosah

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
8. 7. 2015

Brzy se i Rusko dočká rovnosti pohlaví.

Pozitivní zprávy: Rovnoprávnost je na dosah
-
+9
+

Dvaatřicetiletý muž, který na konci ledna házel z mostů na D1 velká dřevěná polena na kamiony, byl umístěn do psychiatrické léčebny. Podle soudních znalců trpí přeludem, že hrozí třetí světová válka a na kamionech se převáží vojenský materiál. Celkem mi není jasné, co je na tom za přelud.

-
+9
+

Skupina ruských poslanců prosazuje rozšíření policejních pravomocí. Nově by milicionáři mít možnost střílet i na ženy. Blahopřejeme feministkám, úplná rovnoprávnost je již na dosah kulky.

-
+9
+

Bývalý kubánský prezident Fidel Castro stále žije. Po několika měsících se ukázal na veřejnosti, tentokrát navštívil schůzi předních kubánských výrobců sýra. Na fotografiích z akce se objevil i Miloš Kirschner.

-
+9
+

Policie zadržela v Uherském Hradišti jedenáct tanečníků ze západoafrického Beninu v domnění, že se jedná o nelegální imigranty. Jak uvedl mluvčí cizinecké policie, „zadržení se chovali velmi podezřele. Navzdory tomu, že se nacházeli v Uherském Hradišti, jim bylo do tance, smáli se a pěli písně o žirafách Rothschildových.“

-
+9
+

S pomocí armádního letounu CASA byly z Prahy do Mongolska přepraveny další čtyři klisny koně Převalského. Nechci sýčkovat, ale něco mi říká, že toho jednou budeme litovat. Jen vzpomeňte, jak Spojené státy před lety vyzbrojovaly Saddáma i lstivé Afghánce, a teď se nestačí divit.

-
+9
+

V továrně Volkswagen v Baunatalu zabil robot dělníka. Automobilka nehodu přiznala a případ prošetřila. Mluvčí Volkswagenu Heiko Hillwig uvedl, že příčinou nehody byla jasně lidská chyba, přičemž rekonstrukci průběhu nehody promítl na slajdech pomocí projektoru zabudovaného v pravém oku.

-
+9
+

Se silným argumentem proti genderovým kvótám v politice přišla ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová, když uvedla, že bez kvót v ČSSD by se do funkce ministryně nikdy nedostala.

-
+9
+

Ve sklepě domu šestapadesátiletého středoškolského učitele ve vesničce Hůrky na Plzeňsku objevila policie velkopěstírnu marihuany. Pochopí každý, kdo pracuje ve školství.

-
+9
+

Kim Čong-un slavnostně otevřel nový terminál letiště v Pchjongjangu. Stavba terminálu trvala čtyři roky a má být symbolem a ikonou KLDR. Hlavního architekta, který stavbu ve tvaru poloprázdné misky rýže navrhl, nechal Kim popravit již v roce 2014.

-
+9
+

Největší český vlastenec Tomio Okamura navrhl, aby se místo nákladného potápění člunů s africkými uprchlíky raději u pobřeží Evropy pouštěly z obřích reproduktorů písničky Aleše Brichty. Údajný zpěvák to souhlasně komentoval slovy „Ano, do prdele s humanitou.“

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo