Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Babiš není náš, říkají agenti ŠtB

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
1. 7. 2015

Taky máte radost, že premiér Babiš není agent Štátnej bezpečnosti? Cože, že není ani premiér?

Pozitivní zprávy: Babiš není náš, říkají agenti ŠtB
-
+9
+

Nové hnutí Tomia Okamury SPRD bude mít jen tři členy. Japonec z Moravy se poučil ze svého předchozího projektu, kde se ukočírování devíti osob ukázalo jako zhola nemožná věc. Podle stanov SPRDu tedy musíte být nejprve dva roky čekatelem, povinně platit stranické příspěvky a držet hubu. A po těch dvou letech se můžete přihlásit do nového Tomiova hnutí, ale tam už bude jen on.

-
+9
+

Sotva pan prezident Zeman vypsal stotisícovou odměnu za nalezení Peroutkova článku, byl tento nalezen starostkou Prahy 10 Radmilou Kleslovou. Odvážná agentka Lia jej objevila v Čapkově vile a okamžitě se pochlubila na sociálních sítích. Bohužel pro ni se jednalo jen o podvrh a recesi publicisty Slomka. Radmila se holt bude muset uskromnit a spokojit se pouze se stotisícovou odměnou, kterou dostává měsíčně od ČEZu.

-
+9
+

Prezidentův mluvčí Čtveráček k výše popsanému incidentu na Twitteru sdělil toto: „Další žertéře na téma článek F. Peroutky varuji, že vzhledem ke znalostem dobových reálií se mnou tak lehkou práci jako s P-10 mít nebudou.“ Těžko říct, co myslel označením P-10, ale určitě nešlo o žádný orgán ani o jeho velikost.

-
+9
+

Statečný a nebojácný premiér Sobotka ve spolupráci s dalšími statečnými a nebojácnými premiéry dokázal zvrátit návrh Evropské komise na povinné kvóty pro přijetí uprchlíků z válečných zón. Přijímání utečenců tedy bude dobrovolné. A je třeba Slávka také pochválit, že se jeho vláda na dobrovolnou humanitární pomoc běžencům skutečně aktivně chystá. Pro příjem běženců uvolnilo Ministerstvo spravedlnosti věznici ve Vyšních Lhotách a Bezpečnostní rada státu schválila použití armády, pokud by našich 34 279 policistů ty dva tisíce vychrtlíků nedokázalo ve zmíněné věznici uhlídat. V nejnovější anketě většina vystresovaných Syřanů potvrdila, že do Česka se těší úpe nejvíc.

-
+9
+

Vrchní žalobce Ivo Ištvan zvažuje, že obnoví stíhání bývalých poslanců ODS Petra Tluchoře, Ivana Fuksy a Marka Šnajdra. Začínám ho podezřívat, že od žalovaných inkasuje deset procent z odškodného, které po jeho kauzách dostávají od státu.

-
+9
+

Večerku v ulici Na Jezerce v Praze přepadl maskovaný lupič se samopalem. Nebojácná prodavačka předstírala, že volá na pomoc imaginární kolegy ze skladu, načež darebák uprchl a policisté po něm pátrají. Pokud čtou zločinci server Novinky.cz, budou propříště vědět, že prodavačka blafuje a je v prodejně sama. Dobrá novinářská práce. Aha, možná čtou i Pozitivní zprávy, sakra.

-
+9
+

Bývalí agenti ŠtB u odvolacího soudu v Bratislavě dosvědčili Andreji Babišovi, že není bývalým agentem ŠtB. Až bude soud s bývalými agenty ŠtB, potvrdí jim Babiš totéž.

-
+9
+

Poslankyně Věra Kovářová požádala prezidentova kancléře Vratislava Mynáře o předložení majetkového přiznání. Ten jí kupodivu ochotně a rychle vyhověl. Akorát jí nepřinesl majetkové přiznání, ale čestné prohlášení podle zákona o střetu zájmů, na němž byl pouze seznam firem, v nichž Mynář figuruje, a jinak vůbec nic. Kdo čekal něco jiného, je naivní trouba.

-
+9
+

Při prezidentově setkání s občany v Havlíčkově Brodě policie zadržela ženu, která všeobecné poplácávání po zádech narušovala voláním Ostuda, hanba, stydím se za svého prezidenta a předvedla ji k podání vysvětlení. Žena policistům vysvětlila, že prezident je arogantní alkoholik, usvědčený lhář a sebestředný hajzl, načež byla propuštěna.

-
+9
+

Před jedenácti lety a třiceti dny se v olomoucké zoo narodila žirafa Rothschildova jménem Samanta. Před pěti lety a třiceti dny, tedy ve stejný den o šest let později, 31. května, se Samantě narodila dcerka Shani, kupodivu také žirafa Rothschildova. Úžasný matematicko-žirafo-Rothschildův příběh, že?

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo